I have to make these! Pics are pretty self explanatory!

I have to make these! Pics are pretty self explanatory!

Закуска "шашлычки со слоёным тестом".

меню на праздники

Закуска "шашлычки со слоёным тестом".

Balsamic Soy Roasted Garlic Mushrooms

Balsamic Soy Roasted Garlic Mushrooms

Broccolipesto - opskrift på lækker sund og grøn pestodip med broccoli --> Madbanditten.dk

Broccolipesto - opskrift på lækker sund og grøn pestodip med broccoli --> Madbanditten.dk

Denne opskrift på rabarber syltetøj med orange smager fantastisk og er let at lave. Sukkerindholdet er lavt, men det fremhæver smagen af rabarber.

Denne opskrift på rabarber syltetøj med orange smager fantastisk og er let at lave. Sukkerindholdet er lavt, men det fremhæver smagen af rabarber.

Den her kage er simpelthen bare så lækker og nem at den fortjener at blive afprøvet af alle. Toppingen er en blanding af cremefraiche og...

Den her kage er simpelthen bare så lækker og nem at den fortjener at blive afprøvet af alle. Toppingen er en blanding af cremefraiche og...

Mandeldrøm - luftig bund med mandler - med rabarberskum og jordbæ. Lav denne dejlig, friske sommerkage som kage til kaffen eller en frisk dessert.

Mandeldrøm - luftig bund med mandler - med rabarberskum og jordbæ. Lav denne dejlig, friske sommerkage som kage til kaffen eller en frisk dessert.

Sunde spinatvafler med laks og avocado

Sunde spinatvafler med laks og avocado

Sprøde edamamebønner er den ultimative snack, der ovenikøbet er supernem at lave – det tager ikke mere end 20 minutter, og så er de sprøde bønner færdige.

Sprøde edamamebønner er den ultimative snack, der ovenikøbet er supernem at lave – det tager ikke mere end 20 minutter, og så er de sprøde bønner færdige.

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en del af…

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en del af…

Pinterest
Søg