Jeg tror, at de fleste af mine læsere herinde kender til bastogne – den der lille, mørkebrune småkage eller kiks, der smager så dejligt af krydderier, efterår, jul og vinterhygge. Men selvom smagen er sådan lidt julet og kanel-agtig, så kan man nu sagtens spise de små, sprøde kager hele året – det gør jeg i …

Jeg tror, at de fleste af mine læsere herinde kender til bastogne – den der…

Nøddekager med vaniljeskyr

Seje nøddebunde med vanilje-skyr og solbærsylt

Fantastisk opskrift på mørbrad, der er fyldt med pikantost og pakket ind i masser af bacon.

Fyldt mørbrad med pikantost og bacon

mørbrad, fyldt med pikantost og pakket ind i bacon.

Spidskål opskrift: Se hvordan du nemt laver ovnbagt spidskål med skinke, hvor stykker af spidskål omvikles med parmaskinke og bages i ovnen. Ovnbagt spidskål med skinke er nem at lave, og smager su…

Spidskål opskrift: Se hvordan du nemt laver ovnbagt spidskål med skinke, hvor stykker af spidskål omvikles med parmaskinke og bages i ovnen. Ovnbagt spidskål med skinke er nem at lave, og smager su…

Klassisk æblekage i knasende ny fortolkning med mandler, pecan- og pistacienødder

Klassisk æblekage i knasende ny fortolkning med mandler, pecan- og…

Jeg har før bagt kage til det kor, jeg synger i (se evt.  her  og  her ) - det er en opgave der går på skift mellem medlemmerne. Og selv om ...

Baking with Budget etc .: May 2015 - Tasty cake from the Cake Pan - with rhubarb, coconut and white chocolate

Pinterest
Search