En flûte så lækker og sprød, e t knagende godt brød. Lige som et  italiensk flutes skal være og smage. Det kan virkelig godt betale sig a...

En flûte så lækker og sprød, e t knagende godt brød. Lige som et italiensk flutes skal være og smage. Det kan virkelig godt betale sig a...

Opskrift på lækre gammeldags kærnemælkshorn med remonce. Bagt på den traditionelle måde med gær, smør og marcipan. Find opskriften her.

Kærnemælkshorn – en klassiker

Opskrift på lækre gammeldags kærnemælkshorn med remonce. Bagt på den traditionelle måde med gær, smør og marcipan. Find opskriften her.

Claus Meyers store gulerodsbrud

Claus Meyers store gulerodsbrud

Chokoladesnurrer med marcipan og mandler

Chokoladesnurrer med marcipan og mandler

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Hvis der er en dansk kageklassiker, vi aldrig vil undvære for noget andet, så er det den sprøde og søde fødselsdagskringle fyldt med dejlig remonce og gode minder. Her får du den originale opskrift!

Hvis der er en dansk kageklassiker, vi aldrig vil undvære for noget andet, så er det den sprøde og søde fødselsdagskringle fyldt med dejlig remonce og gode minder. Her får du den originale opskrift!

Hej alle sammen, i dag vil jeg lave den letteste mørdej opskrift til jer jeg overhovedet kunne, og den smager fantastisk! Jeg bruger denne mørdej opskrift til tærter, Napoleonshatte, medaljer, hindbærsnitter, og småkager!! Håber at i kan lide den. Ingredienser: 250 g mel 125 g smør 75 g f....

Hej alle sammen, i dag vil jeg lave den letteste mørdej opskrift til jer jeg overhovedet kunne, og den smager fantastisk! Jeg bruger denne mørdej opskrift til tærter, Napoleonshatte, medaljer, hindbærsnitter, og småkager!! Håber at i kan lide den. Ingredienser: 250 g mel 125 g smør 75 g f....

Kringle er lavet af en fed gærdej med remonce af smør og sukker indeni. Jeg synes, der hører sig lidt rosiner til i en kringle, så det har jeg smuglet i min. Resten af familien er ikke med mig her,…

Kringle er lavet af en fed gærdej med remonce af smør og sukker indeni. Jeg synes, der hører sig lidt rosiner til i en kringle, så det har jeg smuglet i min. Resten af familien er ikke med mig her,…

Grove danskvandsboller - Opskrift-kage.dk

Grove danskvandsboller - Opskrift-kage.dk

Køleskabsdej er en dej, du har stående i køleskabet ;-) Den kan stå der en uges tid, og du tager bare klatter af dejen med et par spiseskeer og sætter på bageplade, når du har lyst til nybagte og l…

Køleskabsdej er en dej, du har stående i køleskabet ;-) Den kan stå der en uges tid, og du tager bare klatter af dejen med et par spiseskeer og sætter på bageplade, når du har lyst til nybagte og l…

Pinterest
Søg