Fyldet til denne lakseroulade har jeg lavet før som fyld i sandwich, eller bare rullet laksen om “flødeoste-fyldet” og så serveret det med salat som forret. Men at lave en spinatbund og…
Grønne pizzasnegle med spinat - Helt op til månen - Børnenes maddag
Jeg får ca. 48 grønne pizzasnegle ud a denne opskrift.
Bresaolaruller med krydderurte-røræg
Selvom efteråret står og banker på, og det begynder at være tid til simreretter og rodfrugter. Så kan jeg stadig have lyst til en lettere, friskere og lysere ret. Jeg er sikker på at jeg nok skal f…
Æggeletter - tarteletter med fyld. / æggefyld i tarteletskaller
Disse æggeletter er super nemme at lave og perfekte hvis du har rester fra gårdagens tarteletter. Jeg er vild med dem både som aftensmad, frokost og brunch.
Fyldt avocado | Letliv
Her får du en skøn opskrift på let og lækker frokost for to. Du kan også servere de fyldte avocadoer som en lækker forret.
Tunmousse med cremefraiche er en sundere måde at spise den populære forret, kontra hvis den er lavet på smør. Få opskriften her.
Tunmousse i rugbrødstærter - den yndigste rose - Bagvrk.dk
Imponer dine gæster med disse supernemme rugbrødstærter med tunmousse. Begge dele kan laves dagen før, så du kun skal sprøjte roserne op, før gæsterne kommer.
Lakseruller med avokado og peberrodscreme - en slags LCHF-sushi
Disse lakseruller med avokado og den stærke peberrodscreme er jo næsten en slags LCHF-sushi. I hvert fald er den meget kulhydratfattig og sushi eller ej, så smager den simpelthen fortrinligt. I søndags havde Vega besøg af en veninde. Da det var frokosttid, kom de og sagde, de var sultne og spurgte, om de måtte smøre en rugbrød. Imens de sad og spiste deres rugbrødsmadder, lavede jeg lakseruller til mig selv. At se pigernes øjne, da de så min frokost, var ubetaleligt. Nøj, hvor syntes de lige…
Cremet avocado-tunmousse med havsalt og et tvist citron » Favoritopskrift
Baileys cheesecake med knuste oreos - overdådig og lækker dessert
Imponer dine gæster med en overdådig baileys cheesecake med knuste oreos - en rigtig lækker dessert med en fin smagsbalance af bailey, bitterhed og sødme