Sambal Olek

Kogebog for fattigrøve.

Med en hjemmelavet gløggekstrakt kan du selv styre hvilke krydderier, gløggen skal smage af. En hjemmelavet gløggekstrakt kan dog også bruges til andet...

Med en hjemmelavet gløggekstrakt kan du selv styre hvilke krydderier, gløggen skal smage af. En hjemmelavet gløggekstrakt kan dog også bruges til andet...

1-2-3… fladbrød! – Husbestyrerinden

1-2-3… fladbrød! – Husbestyrerinden

cucumber Gin comin' up!

cucumber Gin comin' up!

Opskriften på hjemmelavet gløgg-ekstrakt: Det hele simrer i ca. 1 time under låg. Denne ekstrakt kan laves 1-3 dage i forvejen. Hvis den laves i forvejen, sættes den på køl med krydderierne i. Derefter sigtes det, og der tilsættes 250 g brun farin. Tilsæt 3 flasker rødvin gerne Cotes-du-Rhône,  evt. 6 dl ruby portvin og mandler og rosin

Opskriften på hjemmelavet gløgg-ekstrakt: Det hele simrer i ca. 1 time under låg. Denne ekstrakt kan laves 1-3 dage i forvejen. Hvis den laves i forvejen, sættes den på køl med krydderierne i. Derefter sigtes det, og der tilsættes 250 g brun farin. Tilsæt 3 flasker rødvin gerne Cotes-du-Rhône, evt. 6 dl ruby portvin og mandler og rosin

Ingredienser:1 fl rødvin (75 cl)1 dl portvin65 g hakkede mandler100 g rosiner50-75 g rørsukker1 dl snaps, rom, portvin eller vodkaFremgangsmåde:DAGEN FØR: Rosinerne lægges i blød i alkohol (snaps, rom

Ingredienser:1 fl rødvin (75 cl)1 dl portvin65 g hakkede mandler100 g rosiner50-75 g rørsukker1 dl snaps, rom, portvin eller vodkaFremgangsmåde:DAGEN FØR: Rosinerne lægges i blød i alkohol (snaps, rom

Pinterest
Search