Mad

45 pins19 følgere
Balsamic Roasted New Potatoes with Asparagus

Balsamic Roasted New Potatoes with Asparagus

Pour l'été : un dé de melon enveloppé de jambon sec... piqué avec une feuille de menthe

Pour l'été : un dé de melon enveloppé de jambon sec... piqué avec une feuille de menthe

Jordbærkage med makroner og daim

Jordbærkage med makroner og daim

Hasselback gulerødder

Hasselback gulerødder

Strawberry Mojitos: 1 cup sliced fresh strawberries 12 mint leaves 1/8 cup simple syrup Juice from 1/2 lime 4 ounces light rum Club soda Optional garnishes: strawberries, lime wedges and/or mint sprig

Strawberry Mojitos

Strawberry Mojitos: 1 cup sliced fresh strawberries 12 mint leaves 1/8 cup simple syrup Juice from 1/2 lime 4 ounces light rum Club soda Optional garnishes: strawberries, lime wedges and/or mint sprig

Butterdej, røget skinke og nogle æggeblomme. 15 til 20 minutter i forvarmet ovn ved 180 °. (Indtil de får noget farve) - foto

Butterdej, røget skinke og nogle æggeblomme. 15 til 20 minutter i forvarmet ovn ved 180 °. (Indtil de får noget farve) - foto

Opskrift på lækker broccoli æggewrap med avokadocreme og laks. En wrap med indhold svarer til 205 kcal og mætter dejligt. Skøn smag.

Opskrift på lækker broccoli æggewrap med avokadocreme og laks. En wrap med indhold svarer til 205 kcal og mætter dejligt. Skøn smag.

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Blinis med rødløg og laks - Forret - Mad - Isabellas

Blinis med rødløg og laks - Forret - Mad - Isabellas

En dejlig og nem forret eller frokostret. Her er den med rygeost, ikke meget, men nok til at give en røget smag. Kan man ikke lide smagen af rygeost, så  prøv den alligevel, du vil blive overrasket…

En dejlig og nem forret eller frokostret. Her er den med rygeost, ikke meget, men nok til at give en røget smag. Kan man ikke lide smagen af rygeost, så prøv den alligevel, du vil blive overrasket…

Pinterest
Søg