Desserter

hazelnut ice cream

hazelnut ice cream

Hjemmelavet guf af samme smag og kvalitet som købte du den fra ishuset. Lær at lave din egen hjemmelavet guf til isvaflerne derhjemme.

Hjemmelavet guf af samme smag og kvalitet som købte du den fra ishuset. Lær at lave din egen hjemmelavet guf til isvaflerne derhjemme.

Disse sprøde makronbunde med luftigt hindbærfyld er simple at tilberede og smager fantastisk

Disse sprøde makronbunde med luftigt hindbærfyld er simple at tilberede og smager fantastisk

Nøddekager med vaniljeskyr

Seje nøddebunde med vanilje-skyr og solbærsylt

Nøddekager med vaniljeskyr

Rabarber trifili

Rabarber trifili

How to Make Classic Crème Brûlée

How to Make Classic Crème Brûlée

Nøddekager med vaniljeskyr

Seje nøddebunde med vanilje-skyr og solbærsylt

Nøddekager med vaniljeskyr

Hvis bare jeg havde lavet en dobbeltportion af denne vildt lækre rabarber-cheesecake! Seriøst, det er en af de bedste…

Hvis bare jeg havde lavet en dobbeltportion af denne vildt lækre rabarber-cheesecake! Seriøst, det er en af de bedste…

Opskrift på bærtrilfi med marcipancrumble - se opskriften - Odense Marcipan

Opskrift på bærtrilfi med marcipancrumble - se opskriften - Odense Marcipan

Rabarber trifili : 450 g rabarber 100 g sukker, ½ dl vand, 2 dl fløde pisket til skum, Makroner, Vanillie creme: 3,5 dl mælk + 0,5 dl, 1 dl fløde, 70 g sukker, 30 g majsstivelse, ½ vanillestang, 4 æggeblommer (pasteuriserede)

Rabarber trifili : 450 g rabarber 100 g sukker, ½ dl vand, 2 dl fløde pisket til skum, Makroner, Vanillie creme: 3,5 dl mælk + 0,5 dl, 1 dl fløde, 70 g sukker, 30 g majsstivelse, ½ vanillestang, 4 æggeblommer (pasteuriserede)

Pinterest
Søg