Brød og boller

Snoet pesto brød

Snoet pesto brød

.

Hokkaido Milk Bread

Emmerys opskrift på deres klassiske hvedebrød - Winelab.dk

Emmerys opskrift på deres klassiske hvedebrød - Winelab.dk

En flûte så lækker og sprød, e t knagende godt brød. Lige som et italiensk flutes skal være og smage. Det kan virkelig godt betale sig a...

En flûte så lækker og sprød, e t knagende godt brød. Lige som et italiensk flutes skal være og smage. Det kan virkelig godt betale sig a...

CookieCrumble: Chokoladeboller m. kardemomme

CookieCrumble: Chokoladeboller m. kardemomme

Sunde chiaboller. Ingredienser 2 æg 1 stor gulerod 1 tsk chiafrø 1 spsk økologisk kokosmel 1 dl økologisk affedtet mandelmel 1/5 dl havregryn 1 tsk frisk revet ingefær En håndfuld solsikkekerner Lidt bagepulver Fremgangsmåde Tænd ovnen på 175 grader. Guleroden rives på rivejern i ønskede størrelse. Bland sammen med resterende ingredienser. Rør dejen godt sammen. Form dejen til boller på en bageplade Bages i 20 minutter.

Sunde chiaboller. Ingredienser 2 æg 1 stor gulerod 1 tsk chiafrø 1 spsk økologisk kokosmel 1 dl økologisk affedtet mandelmel 1/5 dl havregryn 1 tsk frisk revet ingefær En håndfuld solsikkekerner Lidt bagepulver Fremgangsmåde Tænd ovnen på 175 grader. Guleroden rives på rivejern i ønskede størrelse. Bland sammen med resterende ingredienser. Rør dejen godt sammen. Form dejen til boller på en bageplade Bages i 20 minutter.

Verdens bedste glutenfrie brød - "Grydebrødet"

Verdens bedste glutenfrie brød - "Grydebrødet"

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Sprøde og luftige boller // nem opskrift på italienske boller - det bedste jeg ved ...

Sprøde og luftige boller // nem opskrift på italienske boller - det bedste jeg ved ...

brød med feta

Grove brød med brus, feta & krydderurter

brød med feta

Pinterest
Søg