Pinterest

Madopskrifter

72 Pins0 følgere
Seriøst de her vafler er næsten alt jeg har spist de sidste par dage! De er sindsyge! De er lavet på havregryn, æg og mælk, så det svare til at du tilsætter æg i din havregrød og putter det i et vaffeljern + de er helt vildt gode. Man ka

Opskrift på sunde vafler med kun 3 ingredienser

Seriøst de her vafler er næsten alt jeg har spist de sidste par dage! De er sindsyge! De er lavet på havregryn, æg og mælk, så det svare til at du tilsætter æg i din havregrød og putter det i et vaffeljern + de er helt vildt gode. Man ka

Langtidsstegt flæsk i ovn: Mørt flæsk med sprød svær

Langtidsstegt flæsk i ovn: Mørt flæsk med sprød svær

Normalt er jeg ret glad for flødebagte kartofler med timian eller måske hasselback kartofler, når der skal kræses lidt, men disse her knuste kartofler er altså geniale at servere til alle mulige former for grillet kød – eller ovnstegt kød, hvis ikke lige grillsæsonen er på sit højeste. De er nemme at lave, de kan stort set forberedes i …

Normalt er jeg ret glad for flødebagte kartofler med timian eller måske hasselback kartofler, når der skal kræses lidt, men disse her knuste kartofler er altså geniale at servere til alle mulige former for grillet kød – eller ovnstegt kød, hvis ikke lige grillsæsonen er på sit højeste. De er nemme at lave, de kan stort set forberedes i …

Opskrift på bagte løg, der giver nogle virkelig lækre og karamelliserede løg. Brug store zittauerløg, der pensles med den lækre bladning. Bagte løg er det perfekte tilbehør til oksefilet, okseculotte og mange andre kødretter, og løgene

Opskrift på bagte løg, der giver nogle virkelig lækre og karamelliserede løg. Brug store zittauerløg, der pensles med den lækre bladning. Bagte løg er det perfekte tilbehør til oksefilet, okseculotte og mange andre kødretter, og løgene

These+Caprese+Chicken+Rollups+Are+The+Perfect+Easy+And+Delicious+Weeknight+Dinner

These Caprese Chicken Rollups Are The Perfect Easy And Delicious Weeknight Dinner

These+Caprese+Chicken+Rollups+Are+The+Perfect+Easy+And+Delicious+Weeknight+Dinner

Chicken+Alfredo+Garlic+Knot+Ring

Chicken+Alfredo+Garlic+Knot+Ring

Lækker nytårsforret: Laksetatar med æbler og urter --> Madbanditten.dk

Lækker nytårsforret: Laksetatar med æbler og urter --> Madbanditten.dk

Udover at jeg i dag deler en opskrift på noget så genialt som helstegt blomkål (altså hvorfor har jeg aldrig lavet det før...?), så skal vi også snakke om noget andet. Smør for at være helt præcis. Jeg var nemlig i november inviteret til masterclass i smør, og det var både en grænseover

Udover at jeg i dag deler en opskrift på noget så genialt som helstegt blomkål (altså hvorfor har jeg aldrig lavet det før...?), så skal vi også snakke om noget andet. Smør for at være helt præcis. Jeg var nemlig i november inviteret til masterclass i smør, og det var både en grænseover

Små græskarpizzaer med feta og rosmarin

Små græskarpizzaer med feta og rosmarin

Langtidsstegt flæskesteg

Langtidsstegt flæskesteg

Blomkålsgratin med lækkre, sprød top

Blomkålsgratin med lækkre, sprød top

Pasta med torsk

Pasta med torsk

Limemarineret kylling med årstidens grønt - fit living - ALT.dk

Limemarineret kylling med årstidens grønt - fit living - ALT.dk

Hvem kan blive ærgerlig over en kødløs dag med denne nemme og hurtige italienske hverdagsret, som smager super lækkert. Ingen, er vi sikre på!

Hvem kan blive ærgerlig over en kødløs dag med denne nemme og hurtige italienske hverdagsret, som smager super lækkert. Ingen, er vi sikre på!

Risotto er i den grad "good mood food", når det er bedst. Vi bruger græskar, fordi det er så rummelig en grøntsag, der smager godt på så mange måder!

Risotto er i den grad "good mood food", når det er bedst. Vi bruger græskar, fordi det er så rummelig en grøntsag, der smager godt på så mange måder!

Jeg ved simpelthen ikke, hvorfor jeg aldrig har lavet dadler i bacon før. Jeg elsker det jo, når andre serverer det for mig, og jeg bestiller det altid, når jeg er ude og spise tapas. Godt man snart skal til Barcelona, kan jeg lige skyde ind også. Men måske har jeg altid tænkt, at detLæs mere

Jeg ved simpelthen ikke, hvorfor jeg aldrig har lavet dadler i bacon før. Jeg elsker det jo, når andre serverer det for mig, og jeg bestiller det altid, når jeg er ude og spise tapas. Godt man snart skal til Barcelona, kan jeg lige skyde ind også. Men måske har jeg altid tænkt, at detLæs mere