Surdejsbrød med rug, hvede og spelt
Hjemmebagt surdejsbrød med en sprød skorpe og luftig krumme. Jeg kan næsten ikke komme i tanke om noget, der smager bedre. Forkæl dig selv med et fantastisk brød.
Koldhævede flutes - nem opskrift på flutes | Rigeligtsmør.dk
Jeg bager altid på et bagestål, bagestmen har du ikke sådan en, så kan du bruge en almindelig bageplade. Opskriften giver 3 flutes og hvert flute rækker til 2-4 personer alt efter, hvad man spiser det til osv. Ønsker man et mindre groft og luftigere brød kan man skære ned for fuldkornshvedemelet eller udelade det helt og erstatte det med almindeligt hvedemel.
Sigtebrød
Sigtebrød er et skønt og lækkert brød. Det er fugtigt, svampet og blødt, og så smager det pragtfuldt. Der er mange i vores familie der er v...
Rugbrød uden surdej - blødt og lækkert rugbrød med gær - Bagvrk.dk
Et lækkert rugbrød bagt med gær, rugkerner, solsikkefrø og kærnemælk.
Bondebrød fra Mors
- og nu også fra Aalborg For lige nøjagtigt dette brød er altså ikke fra Mors af, nææh du - det er bagt herhjemme i gode gamle Aalborg og naturligvis af mig. Opskriften fandt jeg i Amo's bagebog nr. 2 (Den Store Bagebog 2). Jeg har ændret en smule i opskriften, da jeg synes der skulle lige lovlig meget alm. hvedemel i :) I får derfor opskriften som jeg lavede den, og det blev hulens godt kan jeg fortælle :) Bondebrød: 2 store brød 270 g. groft rugmel 500 g. hvedemel 200 g. ølandshvedemel 4…
Surdejsbrød med solsikkekerner - se lækker luftig opskrift!
Surdejsbrød med solsikkekerner og gulerod er groft, luftigt, saftigt, og smager helt fantastisk! Find den skønne opskrift på surdejsbrød her.
Rugbrød med gær - opskrift på lækkert brød - tantestrejf.dk
Lækkert smagfuldt rugbrød med gær. Det er langt fra alle der har en surdej stående i køkkenet, så her er løsningen. Brødet indeholder ikke hvede.
Manitobabrød - 2. Stk.
520 g koldt vand, ca. 12 °C 560 g manitoba mel 20 g gær 20 g hvedesur 14 g bageenzymer eller S500 --- 16 g hørfrø 16 g solsikke 16...
Skagensbrød med surdej
Et klassisk dansk surbrød med store lufthuller, sprød skorpe og en fantastisk smag fra ristede birkes og solsikkekerner udenpå.
Surdej - sådan starter du en surdej og holder liv i den - Bagvrk.dk
Det er nemt at starte en surdej op. Det er heller ikke svært at holde liv i den. Læs her, hvordan du starter en surdej, og hvad du gør med den.
Rugbrød uden surdej
Selvom vi godt kan blive enige om, at surdej kan gøre enhver basisdej til en Superliga-dej, så kan man sagtens bage lækkert rugbrød uden. I marts fik jeg mulighed for at udvikle en opskrift til Føt…
Surdej - guide til at lave og bruge surdej i køkkenet | Rigeligtsmør.dk
Det er slet ikke svært at starte og holde liv i en surdej. Her får du en nem opskrift på surdej samt en introduktion til, hvordan du bruger den i køkkenet.
Rugbrød med surdej
Et klassisk dansk mørkt rugbrød med rug- og græskarkerner. Dejlig smag og fugtig krumme. Perfekt til enhver påske-, julefrokost eller til hverdag.
Surdej opskrift – Se udførlig guide til opskrift på surdej
Det kan virke uoverskueligt at bage med surdej, men det er ikke så svært, som det kan lyde. Her finder du en guide til hvordan du starter en surdej, fodrer den op til bagning og opbevarer den.
Surdej - Super nem og hurtig grundopskrift på surdej
Opskrift på nem og dejlig surdej. Perfekt til rugbrød og boller hvor du ønsker en lækker skorpe og dejlig 'surdejssmag'. Anvendt som hævemiddel i rigtig mange år og erstatning for almindeligt gær.