Vægge i farver

Collection by Jacob Lejbach Sørensen • Last updated 5 weeks ago

17 
Pins
Entréen er det første rum, der møder både dig og dine gæster, når I kommer ind ad hoveddøren. Alligevel er det oftest ikke her, vi bruger mest krudt på indretning. Lad ikke jakker, frakker, nøgler og sko i hobevis tage magten, men kig med her, og snup idéerne, så du nemt kan få styr på stilen i din entré.

Inspirerende idéer: Sådan pifter du din entré op | Femina

Entréen er det første rum, der møder både dig og dine gæster, når I kommer ind ad hoveddøren. Alligevel er det oftest ikke her, vi bruger mest krudt på indretning. Lad ikke jakker, frakker, nøgler og sko i hobevis tage magten, men kig med her, og snup idéerne, så du nemt kan få styr på stilen i din entré.

Smukke kunstprint på væggen

Indretning

Juhuuu, endelig er det sommer. Her er 18 fund til din stue, der trækker solen, de spirende blomster og den skønne følelse med helt ind i dit hjem!

Stylistens 6 bedste tips til harmonisk indretning med masser af farver

Har du svært ved at finde ud af, hvordan du skal gribe farver an i din indretning? Læs med, og få vores stylists bedste tips.

Som I kan se er der sket lidt nyt i vores stue. Jeg solgte for noget tid siden den teak reol vi havde på væggen, og så har jeg flyttet spisebordet over til vinduet. Vores stue er nemlig meget mørk på denne tid af året, så der er det lidt for mørkt at sidde ovre i hjørnet, når vi også br....

Interiør: Mogens Koch Bogkasser - Ditteblog

Der kommer løbende en del spørgsmål til vores bogkasser eller bogreol i stuen. Kasserne er Mogens Koch bogkasser i eg, som jeg har købt på Coop.dk. Det er klassiske bogkasser, som er tegnet på FDB tegnestuen helt tilbage i 1944. De originale gamle bogkasser skal man betale mange penge for, men disse er heldigvis til at…

Pernille mestrer farver i indretningen | Boligmagasinet.dk

Derfor har Pernille vundet en pris for sine farvevalg derhjemme

Kom med indenfor i hjemmet, hvor farverne spiller og fokus på er holdbare løsninger og gode genbrugsfund.

september edit - A digital creative space with a love for minimalism.

A digital creative space with a love for minimalism.

Indretning med farver

"Farver giver en helt anden ro end hvid"

Det er en skrøne, at farver gør dit hjem for mørkt, mener Michael. Se, hvordan han har brugt dem til at skabe stemning og hygge i samspil med rigeligt med belysning.

Farven på væggen

Et fiskerhus i funky fabriksstil

Jeanette har peppet sit romantiske byhus op med designikoner, rå fabrikselementer og etniske mønstre

Soveværelse med endevæg malet i mørk og varm blå, med stor seng og vitrineskab på væggen

En af de dejligste lejligheder på Christianshavn

Familien har ombygget en ellers nyrenoveret lejlighed på Christianshavn for at skabe deres helt egen bolig.

SpørgeJørgen plakat

Præmissen i Spørge Jørgen var simpel. Lytterne kunne stille et hvilket som helst spørgsmål til Jørgen Leth der lovede ”at svare på alt”. Hvornår har du sidst grædt? Hvordan forholder du dig til at blive ældre? Hvordan bliver man en zombie? Har du nogensinde været i Ishøj? Jørgen holdt hvad han lovede og svarede på alle

Sengebord der fastgøres på væggen. Af messingfarvet metal med to hyldeflader af glas. Mål: 53x30 cm. Højde ca. 51 cm. Afstand mellem hyldeflader ca. 31 cm. Leveres samlet.

Sengebord Thelma

Sengebord der fastgøres på væggen. Af messingfarvet metal med to hyldeflader af glas. Mål: 53x30 cm. Højde ca. 51 cm. Afstand mellem hyldeflader ca. 31 cm. Leveres samlet.

KK Daybed fra by KlipKlap - Køb på Decorateshop.dk

KK Daybed fra by KlipKlap

Skøn og multifuntionel KK Daybed fra danske by KlipKlap i egetræ med hynder - sammensæt din egen version - Fast, lav fragtpris på alle møbler

Sett farge på taket

Einar Nilsson sine favorittfarger - LADY Inspirasjonsblogg

Ny sesong med Tid for hjem på TV 2. Se hvilke farger som er malermester Einar Nilsson sine favorittfarger og få gode tips og råd til ditt maleprosjekt.

Praktiske beholdere på væggen i entréen

Skønt, gennemført familiehjem

Vibeke Illevold indrømmer, at hun nok er lidt af en perfektionist, når det kommer til indretning.

Et udsnit af et køkken med blå vægge og skabslåger i samme farve. PÅ hylderne står terrakotta kopper, kander og skåle. Op af væggen et organisk skærebræt.

TA-DA.... Årets farve 2018 er.... - Boligcious

B L A C K F L A M E ◊ Ifølge Dyrup er dette årets farve 2018 – ‘Black Flame’ hedder den lækre stemningsfulde blå farve. Vi har lavet Dyrups billeder for 2018 og det er altså ikke bare lige ;-). Normalt når vi styler billeder til interior-branchen er det knapt så omstændigt som det er, når man har med et malerfirma at gøre. Først skal årets farve have en lokation for sig selv (vi fotograferede i 4 dage på tre forskellige lokationer som alle skulle males), for udover årets farve er der jo også…

Sadolin_SE_Sid2_2

Trendforskning - et arbejdsværelse med kontraster | Sadolin

Sadolin undersøger hvert år trenden og I år er vi gået et skridt videre og fået hjælp af kendte bloggere, som har tolket vores trendkulører. Se mere her.