Hovedretter

Koteletter i fad med pikantost og bacon…

Koteletter i fad med pikantost og bacon…

Det her farsbrød er spækket med dejlige smage fra hvidløg, krydderurter og soltørrede tomater samt den sprøde frakke af parmaskinke.

Italiensk farsbrød

Det her farsbrød er spækket med dejlige smage fra hvidløg, krydderurter og soltørrede tomater samt den sprøde frakke af parmaskinke.

Den lækreste opskrift på skønne koteletter i fad med pikantost og bacon - meget bedre bliver det ikke og absolut en favorit på middagsbordet.

Den lækreste opskrift på skønne koteletter i fad med pikantost og bacon - meget bedre bliver det ikke og absolut en favorit på middagsbordet.

Kartofler er ikke det, der tager længst tid, men de kan blive lidt kedelige som tilbehør. Indtil de nye kartofler kommer frem, er en kartoffelkage dejlig som lidt afveksling. Kartoffelkager er nemm…

Kartofler er ikke det, der tager længst tid, men de kan blive lidt kedelige som tilbehør. Indtil de nye kartofler kommer frem, er en kartoffelkage dejlig som lidt afveksling. Kartoffelkager er nemm…

Broccoli har virkelig aldrig smagt bedre. Ja, man glemmer faktisk helt, at det er broccoli, man spiser. Og så er de også nemme at lave. Mums! Hvem skal spise hapsere sammen med dig? Du skal bruge: Til ca. 15 hapsere 3 skalotteløg 350 g. frossen broccoli eller ca. 5 dl. 1 håndfuld persille 1 æg …

Broccoli har virkelig aldrig smagt bedre. Ja, man glemmer faktisk helt, at det er broccoli, man spiser. Og så er de også nemme at lave. Mums! Hvem skal spise hapsere sammen med dig? Du skal bruge: Til ca. 15 hapsere 3 skalotteløg 350 g. frossen broccoli eller ca. 5 dl. 1 håndfuld persille 1 æg …

En kyllingefrikadelle helt tæt på.

Kyllingefrikadeller i ovn

En kyllingefrikadelle helt tæt på.

En kyllingefrikadelle helt tæt på.

Kyllingefrikadeller i ovn

En kyllingefrikadelle helt tæt på.

Fantastiske Römertopf! Nakkefiletten blev stegt som vildt i rigeligt stegesky, med bacon på toppen og en sauce smagt til med fløde og tyttebær. Fornem søndagsmenu

Fantastiske Römertopf! Nakkefiletten blev stegt som vildt i rigeligt stegesky, med bacon på toppen og en sauce smagt til med fløde og tyttebær. Fornem søndagsmenu

Simrende jægergryde.

Simrende jægergryde.

Opskrift på langtidsstegt flæsk i ovn, der giver dig meget mørt kød og særdeles sprød og knasende sprød svær. Til langtidsstegt flæsk til fire personer skal du bruge: 800 gram flæsk i skiver 2 tesk…

Opskrift på langtidsstegt flæsk i ovn, der giver dig meget mørt kød og særdeles sprød og knasende sprød svær. Til langtidsstegt flæsk til fire personer skal du bruge: 800 gram flæsk i skiver 2 tesk…

Pinterest
Søg