Inge Vester

Inge Vester

23
Followers
92
Following
Inge Vester
More ideas from Inge
Gratis opskrift på hæklet ugler. Grydelapper med ugler, tasker med ugler. Fastmasker, billede step by step guide, hjælp til nybegyndere i hækling

Gratis opskrift på hæklet ugler. Grydelapper med ugler, tasker med ugler. Fastmasker, billede step by step guide, hjælp til nybegyndere i hækling

Steen i stugan: Virkat barnvagnshänge

Steen i stugan: Virkat barnvagnshänge

Eagle head perler bead magnets

Eagle head perler bead magnets

Opskrift på hæklet nusseklud og barnevognskæde med små heste

Opskrift på hæklet nusseklud og barnevognskæde med små heste

Min bedste opskrift på jordbærkage - BEDRE END BAGERENS! Det er vidst de færreste der ikke har smagt en god gammeldags jordbærkage fra bageren. Det smager jo herligt. Men hold da op hvor er sådan en jordbærkage dyr! Den bliver dyrere og dyrere og jordbærene færre og færre. Geléen er t....

Min bedste opskrift på jordbærkage - BEDRE END BAGERENS! Det er vidst de færreste der ikke har smagt en god gammeldags jordbærkage fra bageren. Det smager jo herligt. Men hold da op hvor er sådan en jordbærkage dyr! Den bliver dyrere og dyrere og jordbærene færre og færre. Geléen er t....

Kiksebund med lakrids, let og cremet hindbærmousse, smukt og blankt lakridsgelé og øverst et drys af knuste lakridsdrops

Kiksebund med lakrids, let og cremet hindbærmousse, smukt og blankt lakridsgelé og øverst et drys af knuste lakridsdrops

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.