Holy Moly de er gode disse raw barer, og så er de dælme også nemme at producere. Til 12 styks (nok til 6 personer) skal du bruge: 100 g mørk chokolade (jeg har både lavet den med en mørk chokolade på 85 % og en 100 % sukkerfri chokolade - begge dele hitter! ) 1 spsk kokosolie 50 ml pean....

Holy Moly de er gode disse raw barer, og så er de dælme også nemme at producere. Til 12 styks (nok til 6 personer) skal du bruge: 100 g mørk chokolade (jeg har både lavet den med en mørk chokolade på 85 % og en 100 % sukkerfri chokolade - begge dele hitter! ) 1 spsk kokosolie 50 ml pean....

Mmm…jul. 🙂 Honningkager, risengrød, varm kirsebærsovs, gløgg og chokoladekalendere. Og konfekt! Trekanterne her er i den sundere afdeling, men er faktisk “bare” en pimpet udgave af sundt dadelslik som jeg laver så ofte. De smager dog lidt af luksus havregrynskugler – dem der er overtrukket med chokolade. Havregrynene og kanelen gør dem til noget helt specielt dejligt.   Havregryns/dadeltrekanter med kanel overtrukket med chokolade 150 gram dadler uden sten 1 spsk kokosolie 30 gram mandler…

Mmm…jul. 🙂 Honningkager, risengrød, varm kirsebærsovs, gløgg og chokoladekalendere. Og konfekt! Trekanterne her er i den sundere afdeling, men er faktisk “bare” en pimpet udgave af sundt dadelslik som jeg laver så ofte. De smager dog lidt af luksus havregrynskugler – dem der er overtrukket med chokolade. Havregrynene og kanelen gør dem til noget helt specielt dejligt. Havregryns/dadeltrekanter med kanel overtrukket med chokolade 150 gram dadler uden sten 1 spsk kokosolie 30 gram mandler…

Mmm…jul. 🙂 Honningkager, risengrød, varm kirsebærsovs, gløgg og chokoladekalendere. Og konfekt! Trekanterne her er i den sundere afdeling, men er faktisk “bare” en pimpet udgave af sundt dadelslik som jeg laver så ofte. De smager dog lidt af luksus havregrynskugler – dem der er overtrukket med chokolade. Havregrynene og kanelen gør dem til noget helt specielt dejligt.   Havregryns/dadeltrekanter med kanel overtrukket med chokolade 150 gram dadler uden sten 1 spsk kokosolie 30 gram mandler…

Mmm…jul. 🙂 Honningkager, risengrød, varm kirsebærsovs, gløgg og chokoladekalendere. Og konfekt! Trekanterne her er i den sundere afdeling, men er faktisk “bare” en pimpet udgave af sundt dadelslik som jeg laver så ofte. De smager dog lidt af luksus havregrynskugler – dem der er overtrukket med chokolade. Havregrynene og kanelen gør dem til noget helt specielt dejligt. Havregryns/dadeltrekanter med kanel overtrukket med chokolade 150 gram dadler uden sten 1 spsk kokosolie 30 gram mandler…

Sunde sukkerfri snickerskugler lavet af peanuts, dadler, peanutbutter og chokolade - let og sundere snack, som slet ikke skal bages!

Sunde sukkerfri snickerskugler lavet af peanuts, dadler, peanutbutter og chokolade - let og sundere snack, som slet ikke skal bages!

På min tur til USA sidste sommer, besøgte jeg et lille rawfood sted i Santa Barbara der hedder Green Table. Her fik jeg de lækreste dadelkugler med vanilje. Jeg måtte selvfølgelig hjem og gøre dem …

På min tur til USA sidste sommer, besøgte jeg et lille rawfood sted i Santa Barbara der hedder Green Table. Her fik jeg de lækreste dadelkugler med vanilje. Jeg måtte selvfølgelig hjem og gøre dem …

Rocky Road konfekt med marcipan - Find den lækre opskrift her!

Rocky Road konfekt med marcipan - Odense Marcipan (Recipe in Danish)

Et lille "gør det selv" kit, med smagsprøver. En af pigerne fra mødregruppe 4 ud af 4, havde selv lavet bounty og var utilfreds med dem -de ...

Bounty kugler: condenseret mælk, kokosmel og chokolade til overtræk

dadelkugler

Dadelkugler

Dadelkugler lavet på dadler og kakao - Se opskriften her

sunde kugler med dadler

Sunde daddelkugler med appelsin og kakao

Det her er nok den mest undervurderede snack til dato! Kræver 3 ingredienser, 15 min og smager afsindigt godt! Især hvis man fryser dem - så er det næsten, som sådan nogle små isbites. Rimelig lækkert, hvis du spørger os ;-) Som sagt, så er det ikke raketvidenskab, men de var super popu

Det her er nok den mest undervurderede snack til dato! Kræver 3 ingredienser, 15 min og smager afsindigt godt! Især hvis man fryser dem - så er det næsten, som sådan nogle små isbites. Rimelig lækkert, hvis du spørger os ;-) Som sagt, så er det ikke raketvidenskab, men de var super popu

En blog om mad kager og lidt rejsebeskrivelser samt børn i køkkenet.

En blog om mad kager og lidt rejsebeskrivelser samt børn i køkkenet.

Pinterest
Search