Gærdej

DSC_0739.jpg

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter

DSC_0739.jpg

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

En blog om madlavning til hverdag og fest. Der er fokus på smag og eksperimenter. Opskrifter, madlavning, bagning.

En blog om madlavning til hverdag og fest. Der er fokus på smag og eksperimenter. Opskrifter, madlavning, bagning.

En blog om madlavning til hverdag og fest. Der er fokus på smag og eksperimenter. Opskrifter, madlavning, bagning.

En blog om madlavning til hverdag og fest. Der er fokus på smag og eksperimenter. Opskrifter, madlavning, bagning.

Langtids- og koldhævede grovboller er super både til morgenmad, mellemmåltider og i madpakken. De er nemme at lave og skal blot røres sammen aftenen før.

Langtids- og koldhævede grovboller er super både til morgenmad, mellemmåltider og i madpakken. De er nemme at lave og skal blot røres sammen aftenen før.

Gulerodsboller – Lavet på havregrød

Gulerodsboller – Lavet på havregrød

Gulerodsboller – Lavet på havregrød

Gulerodsboller – Lavet på havregrød

En blog om madlavning til hverdag og fest. Der er fokus på smag og eksperimenter. Opskrifter, madlavning, bagning.

En blog om madlavning til hverdag og fest. Der er fokus på smag og eksperimenter. Opskrifter, madlavning, bagning.

Skagensbrød -  Bagt i  Brødform .    Ingredienser (2 Brød)   1000 g Manitobamel  3 tsk Salt  4 tsk  Bageenzymer  50 g Gær  2 spsk Rapsol...

Skagensbrød - Bagt i Brødform . Ingredienser (2 Brød) 1000 g Manitobamel 3 tsk Salt 4 tsk Bageenzymer 50 g Gær 2 spsk Rapsol...

Fotograf:  Per © Alletiders Kogebog

Fotograf: Per © Alletiders Kogebog

Pinterest
Søg