Min bedste opskrift på jordbærkage – BEDRE END BAGERENS! | Amatørkokken anbefaler! | amatoerkokken
Min bedste opskrift på jordbærkage - BEDRE END BAGERENS! Det er vidst de færreste der ikke har smagt en god gammeldags jordbærkage fra bageren. Det smager jo herligt. Men hold da op hvor er sådan en jordbærkage dyr! Den bliver dyrere og dyrere og jordbærene færre og færre. Geléen er t
Verdens bedste æbletærte. Den er nem og SÅ lækker. Se mere på bloggen
Prøv den her opskrift på verdens bedste æbletærte. Hurtig at lave og smager forrygende som den er eller serveret med flødeskum, creme fraiche
Nem æbletærte med kanel og smuldredej
Virkelig nem og lækker æbletærte med kanel og en hurtig smuldredej med havregryn, mel, smør og sukker.
Æble/Pærer-tærte
Opskriften her har jeg brug i mere en 30 år, og jeg fik den af en pige fra Canada. Oprindeligt skulle der pærer i fra en dåse (så det kan man også), men jeg bruger frugt fra haven.
Mandeldrøm med jordbærskum - Egeriis kager
En virkelig lækker, let, frisk og sommerlig kage :-) Mandel/marengsbund, flødeskum med jordbær, pyntet med friske bær - det er da en virkelig enkelt kage :-)
Verdens bedste æbletærte. Den er nem og SÅ lækker. Se mere på bloggen
Prøv den her opskrift på verdens bedste æbletærte. Hurtig at lave og smager forrygende som den er eller serveret med flødeskum, creme fraiche
Opskrift på nem og dejlig blommekage
Denne skønne blommekage er super nem at bage og smager virkeligt godt. Kagen er berømt i USA hvor den ofte kaldes "verdens bedste blommekage" og den berømmelse har den ikke fået for ingenting. Kagen skal bage i ca 45 minutter og også gerne have lidt tid til at køle ned bagefter. Start derfor gerne mindst 1 1/2 time inden du vil server kagen.
Min bedste opskrift på crumbledej – her i en pærecrumble med marcipan og nødder
Få her en god opskrift på en basis crumbledej og fyld op med nødder, marcipan og andre favoritter. Brug den evt. til lækker pærecrumble.
Saftig æblekage | Familie Journal
Opskrift på saftig æblekage
Kanelæbler med nødder & smulderdej
En dessert der ud over at være ganske simpel og nem at lave – også er helt fantastisk i smagen. Dens indhold af æbler, kanel og nødder, gør den meget passende at servere i efteråret og vinter…
Lone Landmands rabarbertærte – år ud og år ind – opskrift
Den her tærte er ikke bare verdens nemmeste, den er også verdens bedste – de nye rabarberstilke dufter af sommer og sammen med sprød dej og det blide flødefyld er tærtens helhed uimodståelig.…
Rabarber crumble
Det skal du bruge: Fyld: 500g rabarber i grove stykker 1 1/2 dl rørsukker Vanilje efter smag Crumble: 1 dl havregryn 1 dl rørsukker 125 g blødt smør 125 g hvedemel Sådan gør du: Tag smøret frem og stil det lunt. Bland ingredienserne til fyldet og vent en halv time. Tænd ovnen på 165° varmluft. Smør et tærtefad. Bland crumblen og form den til en klump. Fordel fyldet i fadet og smuldr crumblen jævnt ud over. Bag midt i ovn 35-40 min. Server med flødeskum og bluch cider... Velbekomme.