Sprøde boller med masser af lufthuller | Nemme at bage og super lækre!
Super lækre boller med lufthuller. Til denne opskrift skal du bruge en røremaskine, da dejen skal æltes meget og længe.
Rustikke manitoba stykker | Opskrift på lækre luftige og sprøde boller
De rustikke manitoba stykker er perfekte til sandwichen til frokost eller madpakken. Hemmeligheden bag de store lufthuller
Koldhævede boller - opskrift med havregryn | nogetiovnen.dk
Koldhævede boller med havregryn - så nemme og lækre
Æbleboller med sprød og knasende top - Betina Wessberg
Årets traditionelle æbleboller med knasende kanelsukker og hakkede mandler er blevet bagt. De hører sig til når æblerne i haven er modne og jeg bager altid mange af dem. Havens æbletræ giver som sædvanligt mange fine æbler i år, omend det er lidt tidligere end ellers. Det gør dog bestemt ikke noget og de første...Read the Post
Hjememlavede Burgerboller - Den bedste opskrift med et hemmeligt trick
Super opskrift på helt fantastiske hjemmelavet burger boller. Bollerne er perfekt sprøde udvendig men samtidig lækkert bløde indvendigt.
Skyrboller
Opskriften giver dig 6 skyrboller sprængfyldte med protein, fibre og det sunde fedt…. 1 skyrbolle indeholder 113 Kal, 2,3 g. fiber og 7,4 g. protein Vil du gerne have mere protein ind i dit b…
Flutes opskrift | Lækre sprøde hjemmebagte flutes - Mad for Madelskere
Nemt, billigt og velsmagende tilbehør til mange retter!
Hjemmelavede paninibrød - de lækreste brød til dine egne paninier
Panini er det italienske svar på den klassiske parisertoast fra cafeteriaet i idrætshallen. Og med fare for at lægge os ud med alle cafeteriafans, så smager en hjemmelavet panini altså endnu bedre! Her får du vores opskrift på de lækreste hjemmelavede paninibrød - god fornøjelse :o)
Sprødt franskbrød med damp, hævekurv og bagesten | 6pm.dk
Et lækkert hjemmebagt luftigt franskbrød med sprød skorpe og god smag. Det er altid et sikkert hit herhjemme. Brug dampovn og bagesten for det bedste brød.
Havregrynskager med smørcreme - Sprøde kager med silkeblød creme
Sprøde og seje havregrynskager lagt sammen med blød smørcreme
Andesteg -stegt dagen før - Myfoodblog.dk
Jeg elsker and! Nærmere bestemt andebrystet og helst fra en hel and. Det smager bare bedre. I min familie er det altid min mor, der laver anden både til Mortens Aften og til Juleaften. Det er hun fantastisk til! Hun har nøje udvalgt hver en and, vi får, da hun har helt specifikke krav til dem. Det skal være pekingænder, der er 14 uger gamle, og de skal veje mellem 3100-3400 gram. Derudover må de gerne være både økologiske og fritgående. De er som regel frosne, da de friske koster betydeligt…
Focaccia - nem opskrift på hjemmebagt focaccia | Rigeligtsmør.dk
Her får du en opskrift på hjemmebagt focaccia. Focaccia er et enormt lækkert og velsmagende madbrød, som bliver bagt med masser af olivenolig og havsalt.