Isabella Jensen

Isabella Jensen

Isabella Jensen
Flere idéer fra Isabella
Lyn hurtige og super lækre 200 g. Smør smeltet 9 dl. Havregryn 2 spsk. Mel 3 tsk. Bagepulver 4 tsk. Vanilje 2 dl. Sukker 4 spsk. Sirup 1 pakke mørk pålægschokolade til at komme på efter bagning. Det hele blandes og det kommes i en bradepande med bagepapir og trykkes let. Bages i 10 minutter…

Lyn hurtige og super lækre 200 g. Smør smeltet 9 dl. Havregryn 2 spsk. Mel 3 tsk. Bagepulver 4 tsk. Vanilje 2 dl. Sukker 4 spsk. Sirup 1 pakke mørk pålægschokolade til at komme på efter bagning. Det hele blandes og det kommes i en bradepande med bagepapir og trykkes let. Bages i 10 minutter…

Lyn hurtige og super lækre 200 g. Smør smeltet 9 dl. Havregryn 2 spsk. Mel 3 tsk. Bagepulver 4 tsk. Vanilje 2 dl. Sukker 4 spsk. Sirup 1 pakke mørk pålægschokolade til at komme på efter bagning. Det hele blandes og det kommes i en bradepande med bagepapir og trykkes let. Bages i 10 minutter…

Lyn hurtige og super lækre 200 g. Smør smeltet 9 dl. Havregryn 2 spsk. Mel 3 tsk. Bagepulver 4 tsk. Vanilje 2 dl. Sukker 4 spsk. Sirup 1 pakke mørk pålægschokolade til at komme på efter bagning. Det hele blandes og det kommes i en bradepande med bagepapir og trykkes let. Bages i 10 minutter…

Min mor er aldrig i tvivl om hvad hun skal servere, hvis jeg skal spise hjemme. Jeg elsker nemlig hendes porre-pastaret. De bløde porrer og den salte skinke går helt perfekt sammen med æg og pasta. Det er guf til ganen og god energi til kroppen.  Porrer er rige på en lang række mineraler, de....

Min mor er aldrig i tvivl om hvad hun skal servere, hvis jeg skal spise hjemme. Jeg elsker nemlig hendes porre-pastaret. De bløde porrer og den salte skinke går helt perfekt sammen med æg og pasta. Det er guf til ganen og god energi til kroppen. Porrer er rige på en lang række mineraler, de....

Skøn broccolisalat med æble, druer og bacon…

Skøn broccolisalat med æble, druer og bacon…

Sunde chiaboller. Ingredienser  2 æg 1 stor gulerod 1 tsk chiafrø 1 spsk økologisk kokosmel 1 dl økologisk affedtet mandelmel 1/5 dl havregryn 1 tsk frisk revet ingefær En håndfuld solsikkekerner Lidt bagepulver Fremgangsmåde   Tænd ovnen på 175 grader.   Guleroden rives på rivejern i ønskede størrelse.   Bland sammen med resterende ingredienser.   Rør dejen godt sammen.   Form dejen til boller på en bageplade   Bages i 20 minutter.

Sunde chiaboller. Ingredienser 2 æg 1 stor gulerod 1 tsk chiafrø 1 spsk økologisk kokosmel 1 dl økologisk affedtet mandelmel 1/5 dl havregryn 1 tsk frisk revet ingefær En håndfuld solsikkekerner Lidt bagepulver Fremgangsmåde Tænd ovnen på 175 grader. Guleroden rives på rivejern i ønskede størrelse. Bland sammen med resterende ingredienser. Rør dejen godt sammen. Form dejen til boller på en bageplade Bages i 20 minutter.

I går bagte jeg disse lækre glutenfri boller med hytteost. De smager virkelig lækkert, især lune og med hytteost på. Efter tre måneder uden mælkeprodukter, er jeg begyndt at spise mælkeprodukter igen. Jeg er startet med ost, da det er det jeg har savnet mest! Gluten vil jeg stadig holde mig fra, da det giver …

I går bagte jeg disse lækre glutenfri boller med hytteost. De smager virkelig lækkert, især lune og med hytteost på. Efter tre måneder uden mælkeprodukter, er jeg begyndt at spise mælkeprodukter igen. Jeg er startet med ost, da det er det jeg har savnet mest! Gluten vil jeg stadig holde mig fra, da det giver …

bedstefars skæg

bedstefars skæg

Marengslagkage med jordbær og Yankie bar-creme

Marengslagkage med jordbær og Yankie bar-creme

Skildpadder 1

Skildpadder 1

Lækre rødbedeboller med en imponerende flot farve og en virkelig skøn smag. De er både gode til morgenmad, frokost eller til eftermiddagskaffen.

Lækre rødbedeboller med en imponerende flot farve og en virkelig skøn smag. De er både gode til morgenmad, frokost eller til eftermiddagskaffen.