Verdens, uden tvivl, bedste surdejsfrie koldhævede boller

Verdens, uden tvivl, bedste surdejsfrie koldhævede boller

Verdens, uden tvivl, bedste surdejsfrie koldhævede boller

Verdens, uden tvivl, bedste surdejsfrie koldhævede boller

Dette er en af de lækreste opskrifter på boller, som jeg har smagt. Bollerne er sprøde og velsmagende og overraskende lækre. Opskriften er meget fleksibel.

Just’s Langtidshævede Boller

Dette er en af de lækreste opskrifter på boller, som jeg har smagt. Bollerne er sprøde og velsmagende og overraskende lækre. Opskriften er meget fleksibel.

Opskrift på lækre gammeldags kærnemælkshorn med remonce. Bagt på den traditionelle måde med gær, smør og marcipan. Find opskriften her.

Kærnemælkshorn – en klassiker

Recipe for delicious old-fashioned buttermilk with remonce. Baked in the traditional way with yeast, butter and marcipan. Find the recipe here.

Hvorfor lave en kedelig madpakke, når du kan lave Sunde Muffins. Disse er bagt med havregryn, banan og æbel. Et festligt indslag i madpakken el. frugtposen

Sunde muffins med havregryn, banan, æble og kanel

Hvorfor lave en kedelig madpakke, når du kan lave Sunde Muffins. Disse er bagt med havregryn, banan og æbel. Et festligt indslag i madpakken el. frugtposen

Just's Langtidshævede Boller

Just’s Langtidshævede Boller

Just's Langtidshævede Boller

Lækre koldhævede boller. Dejen røres sammen på 5 min om aftenen og så er der boller med sprød skorpe og luftig krumme til morgenmad. Helt uden æltning...

Lækre koldhævede boller. Dejen røres sammen på 5 min om aftenen og så er der boller med sprød skorpe og luftig krumme til morgenmad. Helt uden æltning...

En blog om madlavning til hverdag og fest. Der er fokus på smag og eksperimenter. Opskrifter, madlavning, bagning.

En blog om madlavning til hverdag og fest. Der er fokus på smag og eksperimenter. Opskrifter, madlavning, bagning.

Det er såre simpelt at lave ens egne ristede løg og de smager efter min mening mindst lige så godt som købeløgene. De indeholder meget mind...

Det er såre simpelt at lave ens egne ristede løg og de smager efter min mening mindst lige så godt som købeløgene. De indeholder meget mind...

Nogen kalder også denne skønne blomkålsret for falske flødekartofler, fordi den smager lidt som flødekartofler. Det gør den såmænd også, men jeg synes allligevel, at det er lidt for meget falsk var…

Nogen kalder også denne skønne blomkålsret for falske flødekartofler, fordi den smager lidt som flødekartofler. Det gør den såmænd også, men jeg synes allligevel, at det er lidt for meget falsk var…

Hvem drømmer ikke om, at bage lækre sprøde og luftige boller i eget køkken? Enhver med respekt for køkkenet, vil elske at sætte tænderne i disse smagfulde boller med knasende skorpe. De er super nemme at bage, og kræver blot fire ingredienser og lidt tid på hånden. Opskriften giver 12-15 boller, som er perfekte til både brunch, madpakke og tapas.Ideen til disse boller stammer fra Youtube videoen nederst i indlægget. Jeg har dog eksperimenteret lidt med noget andet mel, for at få en bedre…

Hvem drømmer ikke om, at bage lækre sprøde og luftige boller i eget køkken? Enhver med respekt for køkkenet, vil elske at sætte tænderne i disse smagfulde boller med knasende skorpe. De er super nemme at bage, og kræver blot fire ingredienser og lidt tid på hånden. Opskriften giver 12-15 boller, som er perfekte til både brunch, madpakke og tapas.Ideen til disse boller stammer fra Youtube videoen nederst i indlægget. Jeg har dog eksperimenteret lidt med noget andet mel, for at få en bedre…

Den Lille Kage: Grovboller med spelt og gulerødder

Den Lille Kage: Grovboller med spelt og gulerødder

Pinterest
Search