Paprikagryde med kylling

Paprikagryde med kylling

Food Dinners, Lchf, Flutes, Danish Food, Tapas, Diy Food, Food Cakes, Poultry, Turkey

Smagen af laks, avocado og sprødt brød er intet mindre en fantastisk! Det bliver dog endnu bedre, når det kommer i samspil med en sødlig, let og lakridsagtig smag fra estragon.

Smagen af laks, avocado og sprødt brød er intet mindre en fantastisk! Det bliver dog endnu bedre, når det kommer i samspil med en sødlig, let og lakridsagtig smag fra estragon.

Bradepandetærte med fars og fetaost

Bradepandetærte med fars og fetaost (Spis Bedre nr.

Super nem aftensmad hos os i dag :-) Det er lige før, at det laver sig selv. Det passer i hvert fald sig selv i ovnen, og der bliver et minimum af opvask – og det er værd at tage med! Der er …

Super nem aftensmad hos os i dag :-) Det er lige før, at det laver sig selv. Det passer i hvert fald sig selv i ovnen, og der bliver et minimum af opvask – og det er værd at tage med! Der er …

Et voldsom lækkert farsbrød, som mig og resten af madklubben "opfandt" fra bunden af. Resultatet blev ekstremt godt og kan anbefales til mange kødelskere.

Et voldsom lækkert farsbrød, som mig og resten af madklubben "opfandt" fra bunden af. Resultatet blev ekstremt godt og kan anbefales til mange kødelskere.

Vegetarian curry with cauliflower, potatoes and chickpeas

Vegetarisk curry med blomkål, kartofler og kikærter

Saftige og lækre kyllingefrikadeller, der er proppet med smag fra feta, hvidløg og spinat. Mums, de er bare gode!

Kyllingefrikadeller med feta og spinat

Saftige og lækre kyllingefrikadeller, der er proppet med smag fra feta, hvidløg og spinat. Mums, de er bare gode!

Kyllingebryst er jo et dejligt reelt stykke kød, men smagen kan nu godt være lidt intetsigende, så det gælder om give retten smag ad anden vej. F.eks ved at marinere kødet eller som jeg gjorde i dag - nemlig at servere det i en sovs med fuld knald på smagen.

Kyllingebryst er jo et dejligt reelt stykke kød, men smagen kan nu godt være lidt intetsigende, så det gælder om give retten smag ad anden vej. F.eks ved at marinere kødet eller som jeg gjorde i dag - nemlig at servere det i en sovs med fuld knald på smagen.

Pinterest
Search