When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.

Havearbejde

Discover Pinterest’s 10 best ideas and inspiration for Havearbejde. Get inspired and try out new things.

Stiklingeformering - lav dine egne sommerfuglebuske

Er du vild med sommerfuglebuske og vil du gerne have flere i haven, som både tiltrækker sommerfugle og bier, så får du her en guide til, hvordan du nemt kan lave dine egne sommerfuglebuske.

More information...

Helles have

Her følger endnu et afsnit om vores besøg hos Helle Nørby. Denne gang om Helles have. Helles have er vild og smuk - meget frodig og ikke minds afslappet i sit udtryk. Hvad jeg vil kalde en skøn og ubekymret have - og sådan én som jeg rigtig godt kunne tænke mig. Planterne stod side om side, og havde ikke ladet sig gå på af den massive regn der var kommet. Desværre havde pæoerne ikke kunne klare regnen, men der var stadig masser af farve og indtryk. Haven var selvfølgelig prydet af den smukke keramik som Helle laver, og det var rigtig fint at se tingene iblandt alt det grønne. Her over er det et havebord som er beklædt med flotte klinker i sarte farver. Den passede sååå fint sammen med den lyslilla stedmoder i krukken. Og her.... et helt vidunderligt plantebord, som da vist kan give enhver grønne fingre. Se lige de fine guldsmede på bordpladen - dém kan jeg jo ikke stå for. Der var en dejlig stemning i haven. En afslappet stemning som indbød til at nyde en kop kaffe og.... ja til at nyde at være der. Ellers kunne man jo gå på jagt efter de fine keramik sten, rundt på stierne..... Jeg bliver ved at tænke, at det bare er det fineste. Blade der er regnet ned over dem fra planterne - og jorden der er skyllet ind over kanterne. Og alligevel er de super smukke. Den åbne have og butik, var en del af Haveselskabets arrangement "Havefestival". En tilbagevendende begivenhed hvor man kan besøg over 300 haver landet over. Ja - jeg indrømmer gerne, at jeg ikke havde hørt om det før. Men mon ikke vi kan finde på at drage ud i sommerlandet næste år igen, i vores søgen efter "Havefestivitas" :-) Vi havde ihvertfald en skøn tur til Helle Nørby, og vi vil da kun anbefale jer at kigge forbi hos hende engang. Helle Nørby har både en hjemmeside, en blog og en side på Face Book. Og vi vil da stadig gerne høre om en masse skønne butikker og steder som du syntes vi skal besøg når vi kommer til Fyn. Vi har fået flere gode ideer til steder med planter og blomster.... og rigtig mange tak for dem. Men hvis vi skal shoppe skønne ting til hjemmet - i fransk/svensk/dansk-landstil. Hvor skal vi så kigge forbi?

More information...

7 veje til at designe en nemmere have

Når tiden er knap eller kræfterne få, kan der være brug for at indrette haven derefter. Men en nem have behøver bestemt ikke at være kedelig. Se de gode løsninger her.

More information...

Datoer til forspiring - samt nogle tips | Den lille have

Hvornår kan man gå i gang med at forspirer grøntsager og urter til sin have? Ja, du kan faktisk så nogle enkelte frø allerede i januar. Når det er vinter, spirer tanker om grøntsagsfrø og spæde planter frem i os. Jeg bliver selv meget rastløs og kan næsten ikke vente på at komme i gang …

More information...

Sådan får du smukke bede | ISABELLAS

Det ser skønt ud, når haven er indrettet med stenbede og planter, der passer ind i forskellige niveauer. Få de bedste tips til, hvordan du gør havens bede harmoniske og interessante at se på.

More information...

#SILVANDIY - Få inspiration og vejledning til dit næste gør-det-selv-projekt, ideer til dit kreative DIY-projekt og hjælp til at vælge det rigtige værktøj og de rigtige materialer.

Få inspiration og vejledning til dit næste gør-det-selv-projekt, ideer til dit kreative DIY-projekt og hjælp til at vælge det rigtige værktøj og de rigtige materialer.

More information...

Sådan får du succes med oliventræer i krukker

Henrik Vincents Fisker er gartner og har arbejdet med oliventræer i mange år. Her får du hans tips til, hvordan du dyrker oliventræer i krukker i haven.

More information...
s A
s A saved to Haven

Gode træer til små haver og små træer til indkørsler

Find ud af hvilke træer der passer godt til små haver og se vores anbefaling af gode træer til små haver her.

More information...

Få haveekspert Dorthe Kvists 4 tips til at plante dine altankrukker

Skal du indrette en dejlig oase på altanen for første gang, men aner du ikke, hvor du skal begynde, er det nu, du skal læse med!

More information...

More like this