Bløde og lækre chokoladeboller - Mette Skutter Cakes
Verdens bedste og blødeste chokoladeboller! De er helt igennem fantastiske.
Koldhævede boller med havregryn og hørfrø
Nogle kalder dem brusebadsboller, fordi du kan sætte dem i ovnen, mens du nynner under dit morgenbad, og så dufter hele huset af nybagte boller, når badet er slut. Det er god morgenmad, selv på travle morgener!
Denmark: Varme Hveder
Varme hveder are small brioche buns prepared in Denmark during the Store Bedegag holiday that are eaten warm with savory or sweet toppings.
Gulerodsboller – Lavet på havregrød
Opskrift på gulerodsboller som er lavet på havregrød der gør bollerne utrolig lækre og langtidsholdbare. Som nybagte er de sprøde udenpå og bløde indeni. Også gode i børnenes madpakke. Lækre lune, kun med smør, som morgenbrød hvor bollerne er drysset med cheddar ost eller som et lille mellemmåltid.
Pestosnurrer med mozzarella og hvidløg - mialindholm.dk
BLØDE CHOKOLADEBOLLER - mættemette
Yndlings chokoladeboller Chokoladeboller skal være bløde, snaskede og i hvertfald ikke tørre! Synes de her passer den beskrivelse godt, og er de bedste jeg har smagt 🙂 Opskrift til ca. 15 stk. 25 g. gær 2,5 dl. lunken vand 2...
Opskrift på lette, luftige boller. Her bagt som brydebrød.
Disse lækre boller er lette og luftige som en sommersky og det er ikke uden grund at de er blevet kaldt verdens bedste boller. Metoden til at bage de luftige og saftige boller har jeg selv udviklet og her deler jeg hemmeligheden. I blogteksten kan du læse mere om de forskellige små tricks der gør disse boller særligt gode.Luftige boller er noget af det hurtigste gærbrød du kan bage med succes. Der går 4 timer fra du begynder på dejen og til du kan sætte varme lækre boller på bordet. Det…
Frokostboller
Det skal du bruge: 200 g A38 200 g Lunken vand 1 Æg 25 g gær 25 g Sirup 15 g Salt 80 g Fedtstof 200 g Fuldkorns spelt 500-550 g Hvedemel 12% Sådan gør du: Put alle ingredienser i en røreskål hold lidt mel tilbage, og ælt det 3 minutter på røremaskine. Dejen skal slippe skålen, ellers justér med lidt mere mel. Lad dejen hæve til dobbelt størrelse under låg. Tænd ovnen på 220 grader traditionelovn. Slå dejen ned og del den i 14-16 stykker. Virk op til boller og stil dem med 3 cm i mellem på en…
De blødeste og bedste pølsehorn – Lavet af bløddej! | Amatørkokken anbefaler! | amatoerkokken
De blødeste og bedste pølsehorn - Lavet af bløddej!Jeg rammes sommetider af en dovenskab uden lige, og det er simpelthen derfor at denne opskrift har taget over et år om at komme op på bloggen! :DJeg kan jo ikke smide en opskrift op uden et billed eller to.Jeg tilbød sidste år m
Gulerodsboller – bedste opskrift på boller med gulerødder
Grove gulerodsboller - opskrift på den skønneste bløde gulerodsboller
Koldhævede flütes - super nem og lækker opskrift - madenimitliv.dk
Lækre og rustikke koldhævede flütes - den nemmeste opskrift, hvor dejen bare skal røres sammen, hæves på køl og lægges på en plade med fugtige hænder.
Fødselsdagsboller
Opskrift på de blødeste og lækreste boller, der findes! Server dem til fødselsdage eller bare til en kop te eller kaffe.
Nemme hjemmebagte krydderboller - Madet Mere
Står du lige med 500 gram smør, så er der her noget, som du kan smøre det på. For der findes slet ikke noget bedre end krydderboller med tandsmør. Sådan et rigtigt tykt lag. Faktisk er det jo idag store hvededag. Helt ærligt, jeg kan slet ikke finde forskellen på hveder og krydderboller, sådan lige […]
Rustikke langtidshævede flutes med knas og skorpe ⋆ BY DIANAWI
Opskriften er til 4 stk flutes. Jeg har brugt flutes form til at bage dem på. Disse flutes smager bedst friskbagte. Kan sagtens fryses ned.
De Bedste Chokoladeboller - Opskrift på Bløde Chokoladeboller
De bedste og blødeste chokoladeboller. Hemmeligheden er danskvand, som gør at de også er super lækre efter en tur i fryseren.