Pinterest
Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Opskrift på verdens bedste rundstykker, og et godt trick til rundstykker, der bliver både luftige og sprøde. Opskriften giver 12 rundstykker. Til verdens bedste rundstykker skal du bruge: 25 gram g…

Opskrift på verdens bedste rundstykker, og et godt trick til rundstykker, der bliver både luftige og sprøde. Opskriften giver 12 rundstykker. Til verdens bedste rundstykker skal du bruge: 25 gram g…

Herhjemme er vi ret vilde med kanelknækbrød – de der runde, I ved nok, som smager lidt sødt. Vi spiser dem som snacks og små mellemmåltider – Morten spiser gerne 1-2 stykker inden en løbetur, ligesom jeg ofte har et par stykker med i min madpakke, hvis jeg er i skole og i grunden ved jeg …

Herhjemme er vi ret vilde med kanelknækbrød – de der runde, I ved nok, som smager lidt sødt. Vi spiser dem som snacks og små mellemmåltider – Morten spiser gerne 1-2 stykker inden en løbetur, ligesom jeg ofte har et par stykker med i min madpakke, hvis jeg er i skole og i grunden ved jeg …

Dette brød fandt jeg i Magasinet LIV, udviklet af Lone Kjær.  Dejen koldhæver natten over i køleskab, så det er utrolig nemt.   Du kan og...

Dette brød fandt jeg i Magasinet LIV, udviklet af Lone Kjær. Dejen koldhæver natten over i køleskab, så det er utrolig nemt. Du kan og...

Opskrift på sprøde, luftige rundstykker

Rundstykker, sprøde og luftige

Opskrift på sprøde, luftige rundstykker

Verdens nemmeste grydebræd skal ikke æltes. Det skal bare røres sammen, hæve natten over og så bages i en gyde. Og det holder sig frisk længe.

Verdens nemmeste grydebræd skal ikke æltes. Det skal bare røres sammen, hæve natten over og så bages i en gyde. Og det holder sig frisk længe.

Tartine bread-boller med mange hævninger. Jeg udelader evt. Foldning af dejen. Bagt med ca. 150 g fuldkornsmel, 150 g ølandshvede og resten ca. 3-400 g hvede. Som 2 brød skal de have ca 35 min. I ovnen

Det perfekte brød. Simplethen.

De er sunde, de er hurtige, og de er lækre! Her får du en skøn opskrift på hurtige fiberboller

De er sunde, de er hurtige, og de er lækre! Her får du en skøn opskrift på hurtige fiberboller

Får nogle år siden var jeg inviteret til bagekursus med Claus Meyer af min søde svigermor. Her fik jeg den bedste opskriftbog på brød, som jeg nogensinde har ejet. Den indeholder så mange gode opsk…

Får nogle år siden var jeg inviteret til bagekursus med Claus Meyer af min søde svigermor. Her fik jeg den bedste opskriftbog på brød, som jeg nogensinde har ejet. Den indeholder så mange gode opsk…

Lav dit eget velsmagende og sunde rugbrød. Nem og god opskrift på groft rugbrød.

Lav dit eget velsmagende og sunde rugbrød. Nem og god opskrift på groft rugbrød.

I må være vilde med brød, for efter jeg viste jer brødet i indlægget med efterårsbilleder , har mange været ivrige efter at få opskriften!...

I må være vilde med brød, for efter jeg viste jer brødet i indlægget med efterårsbilleder , har mange været ivrige efter at få opskriften!...