Perfect Bruschetta                                                                                                                                                     More

Perfect Bruschetta

August 2015 by Annie Chesson Leave a Comment I am kind of obsessed with bruschetta. Aaaand by kind of obsessed I mean one hundred percent obsessed. Which is really very strange .

Asparges med spekeskinke

12 asparagus spears 6 prosciutto slices Cut prosciutto strips in half lengthways. Wrap the bottom end of prosciutto over the asparagus start rolling in a spiral up, leaving tip exposed. Fry wrapped asparagus spears until prosciutto is brown and crispy.

Quinoasalat med persille og feta | Smuk og mættende salat | Stinna

Quinoa salad with blueberries, parsley, feta cheese and almonds.

Advokadomousse med skalddyr i ostekurve med billede Endnu en opskrift fra Alletiders Kogebog blandt tusindevis opskrifter.

Advokadomousse med skalddyr i ostekurve opskrift fra Alletiders Kogebog

Sprød skinkestang med bacon, pikantost, porre og champignon - er en lækker ret, både til frokost, forret eller aftensmad. Her i huset er det altid et hit.

Sprød skinkestang med bacon, pikantost, porre og champignon - er en lækker ret, både til frokost, forret eller aftensmad. Her i huset er det altid et hit.

<p>En dejlig og nem forret eller frokostret. Her er den med rygeost, ikke meget, men nok til at give en […]</p> <div class=

<p>En dejlig og nem forret eller frokostret. Her er den med rygeost, ikke meget, men nok til at give en […]</p> <div class=

En sund og lækker forret til den perfekte gæstemiddag! Ingredienser ½ Icebergsalat, snittet ½ agurk, skåret i skiver 1 dl ærter ½ bundt dild, finthakket ½ pakke rejer til hver, ca. 75 g Dressing 50 g rød peberfrugt 1 tsk. paprika 2 dadler 1 fed hvidløg 1 spsk. revet løg (30 g) 2 tsk. HP-sauce ½ tsk. salt 4 spsk. skyr Fremgangsmåde Bland grøntsager, dild og rejer. Blend alle ingredienserne til dressingen og hæld den over salaten. Opskriften stammer fra bogen Slank på ét sekund. Andre læste…

En sund og lækker forret til den perfekte gæstemiddag! Ingredienser ½ Icebergsalat, snittet ½ agurk, skåret i skiver 1 dl ærter ½ bundt dild, finthakket ½ pakke rejer til hver, ca. 75 g Dressing 50 g rød peberfrugt 1 tsk. paprika 2 dadler 1 fed hvidløg 1 spsk. revet løg (30 g) 2 tsk. HP-sauce ½ tsk. salt 4 spsk. skyr Fremgangsmåde Bland grøntsager, dild og rejer. Blend alle ingredienserne til dressingen og hæld den over salaten. Opskriften stammer fra bogen Slank på ét sekund. Andre læste…

Det er vist på tide at få skrevet om maden fra nytårsaften. Og jeg må hellere starte med forretten, som bestod af 4 forskellige slags kanapeer. Som udgangspunkt ville jeg bare have lavet en enkelt …

Nytårsforret: 4 slags kanapeer med fisk og skaldyr

Laksebidder med tranebærcreme og dild

Laksebidder opskrift med tranebærcreme - se her

Spidskålssalat med druer og æbler - Mad Kollektiv

Spidskålssalat med druer og æbler - Mad Kollektiv

Denne forret er meget enkel og nem at lave og præsenterer sig flot på tallerkenen

Denne forret er meget enkel og nem at lave og præsenterer sig flot på tallerkenen

Pinterest
Search