Yndlingsopskrifter

11 Pins16 Følgere
Verdens bedste og nemmeste boller! 4

Verdens bedste og nemmeste boller! 4

Tikka Chicken Masala

broccolisalat

broccolisalat

Koldhævet Hvedebrød  Ingredienser: 8 dl koldt vand 10 g gær 1 dl surdej 35 g salt 150 g grahamsmel ca. 1 kg hvedemel (nærmere 1050 g)  Sådan gør du:  Dag 1:  Rør gær ud i det kolde vand. Tilsæt surdej, hvedemel og grahamsmel sammen med salt og bland godt sammen indtil dejen hænger godt sammen og er smidig efter 12-15 minutter. Vær forsigtig med ikke at tilsætte for meget hvedemel. Dejen skal klæbe så meget til hænderne, at du må bruge lidt mel på hænderne for at dejen ikke skal klæbe for…

Koldhævet Hvedebrød Ingredienser: 8 dl koldt vand 10 g gær 1 dl surdej 35 g salt 150 g grahamsmel ca. 1 kg hvedemel (nærmere 1050 g) Sådan gør du: Dag 1: Rør gær ud i det kolde vand. Tilsæt surdej, hvedemel og grahamsmel sammen med salt og bland godt sammen indtil dejen hænger godt sammen og er smidig efter 12-15 minutter. Vær forsigtig med ikke at tilsætte for meget hvedemel. Dejen skal klæbe så meget til hænderne, at du må bruge lidt mel på hænderne for at dejen ikke skal klæbe for…

Chili Sauce   1 Glas Soltøret tomater i olie   3 spk. tørrede Chili Flager  1/2 Tsk. Hvidløgs pulver   1 Tsk. Garam Masala  1/2 Tsk. Salt   1 Tsk. Cayenne peber   1 Tsk. Citron saft   2 Tsk. Sukker   180 G Tomat pure (4 af de helt små dåser) Neutral olie IKKE OLIVENOLIE ( jeg har brugt koldpresset rapsolie)   Hæld det øverste af olien fra de soltøret tomater de skal ikke drænes for olie bare lige hæld det værste fra i en skål.

Chili Sauce 1 Glas Soltøret tomater i olie 3 spk. tørrede Chili Flager 1/2 Tsk. Hvidløgs pulver 1 Tsk. Garam Masala 1/2 Tsk. Salt 1 Tsk. Cayenne peber 1 Tsk. Citron saft 2 Tsk. Sukker 180 G Tomat pure (4 af de helt små dåser) Neutral olie IKKE OLIVENOLIE ( jeg har brugt koldpresset rapsolie) Hæld det øverste af olien fra de soltøret tomater de skal ikke drænes for olie bare lige hæld det værste fra i en skål.

Citroner og ingefær

Citroner og ingefær


Flere idéer
Koldhævet Hvedebrød Ingredienser: 8 dl koldt vand 10 g gær 1 dl surdej 35 g salt 150 g grahamsmel ca. 1 kg hvedemel (nærmere 1050 g) Sådan gør du: Dag 1: Rør gær ud i det kolde vand. Tilsæt surdej, hvedemel og grahamsmel sammen med salt og bland godt sammen indtil dejen hænger godt sammen og er smidig efter 12-15 minutter. Vær forsigtig med ikke at tilsætte for meget hvedemel. Dejen skal klæbe så meget til hænderne, at du må bruge lidt mel på hænderne for at dejen ikke skal klæbe for meget…

Koldhævet Hvedebrød Ingredienser: 8 dl koldt vand 10 g gær 1 dl surdej 35 g salt 150 g grahamsmel ca. 1 kg hvedemel (nærmere 1050 g) Sådan gør du: Dag 1: Rør gær ud i det kolde vand. Tilsæt surdej, hvedemel og grahamsmel sammen med salt og bland godt sammen indtil dejen hænger godt sammen og er smidig efter 12-15 minutter. Vær forsigtig med ikke at tilsætte for meget hvedemel. Dejen skal klæbe så meget til hænderne, at du må bruge lidt mel på hænderne for at dejen ikke skal klæbe for meget…

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis  Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad.  Fløden piskes til flødeskum.  Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim.  Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Heart-Healthy Drinks

Heart-Healthy Drinks

CookieCrumble: Chokoladeboller m. kardemomme

CookieCrumble: Chokoladeboller m. kardemomme

Giv dine børn eller dig selv nogle gode og super sunde boller. De sunde boller er bagt med spinat, gulerødder og solsikkekerner. Spinat og gulerødder gør, at bollerne holder sig saftige, og kernerne giver noget godt at tygge på. Brug dem som madbrød eller lagt sammen med pålæg til en god madpakke-sandwich.

Giv dine børn eller dig selv nogle gode og super sunde boller. De sunde boller er bagt med spinat, gulerødder og solsikkekerner. Spinat og gulerødder gør, at bollerne holder sig saftige, og kernerne giver noget godt at tygge på. Brug dem som madbrød eller lagt sammen med pålæg til en god madpakke-sandwich.

Blomkålssalat med feta og saltmandler

Blomkålssalat med feta og saltmandler

Forårssalat med asparges - havde ingen olivenolie, så jeg brugte raps i stedet. Kunne heller ikke skaffe friske ærter, men frosne var nu ikke så ringe endda. Og min honning var agave. :-)

Forårssalat med asparges, spidskål og ærter

Forårssalat med asparges - havde ingen olivenolie, så jeg brugte raps i stedet. Kunne heller ikke skaffe friske ærter, men frosne var nu ikke så ringe endda. Og min honning var agave. :-)

Den bedste Chili Con Carne   ➙ Opskrift fra Valdemarsro.dk

Chili con carne

Den bedste Chili Con Carne ➙ Opskrift fra Valdemarsro.dk

Her får du en skøn opskrift på let og lækker frokost for to. Du kan også servere de fyldte avocadoer som en lækker forret.

Her får du en skøn opskrift på let og lækker frokost for to. Du kan også servere de fyldte avocadoer som en lækker forret.

Pinterest
Søg