Søren Højer Skov

Søren Højer Skov

Søren Højer Skov
More ideas from Søren
Sæt maden i ovnen om morgenen, og den er klar, når du kommer hjem og skal spise! Denne okse-gryderet kaldes også daube a la Provence. Daube er en klassisk gryderet fra Frankrig, som er perfekt til de kolde vintermåneder.

Billedresultat for hakket kød

Vi har en ret der hedder Gl. Estrup gryde, som jeg er vokset op med. En ret stærk ret (hvis den laves, som den fra Auning kro) med masser af karry og paprika i saucen. Normalt lavet med mørbrad, ba…

Bøffer I Karry/Paprika Sauce

Engang ved juletid lånte Søren cafékøkkenet – for at partere en gris. Til gengæld ville han stille med en opskrift på rullepølse – når grisen var nået så langt. Og Søren var. Det ser ud…

Engang ved juletid lånte Søren cafékøkkenet – for at partere en gris. Til gengæld ville han stille med en opskrift på rullepølse – når grisen var nået så langt. Og Søren var. Det ser ud…

Romantic Ring Box

Romantic Ring Box

Kinesisk Sur-Sød Kødret

Kinesisk Sur-Sød Kødret

Langtidsstegt and på en anderledes måde – Grill & Kokkerier

Langtidsstegt and på en anderledes måde – Grill & Kokkerier

Slankeklubbens skønne suppe med hakket oksekød, grønsager, hvidløg og chili. En nem og fyldig ret til kølige dage.

Slankeklubbens skønne suppe med hakket oksekød, grønsager, hvidløg og chili. En nem og fyldig ret til kølige dage.

Opskrift på den bedste gammeldags oksesteg med glaserede perleløg. Virkelig lækker gæstemad, der samtidig er nem at lave. Til gammeldags oksesteg til seks personer skal du bruge: 2 kilo oksetykkam 2 skalotteløg 1 porre 3 fed hvidløg 1 persillerod 1 gulerod 2 deciliter

Opskrift på den bedste gammeldags oksesteg med glaserede perleløg. Virkelig lækker gæstemad, der samtidig er nem at lave. Til gammeldags oksesteg til seks personer skal du bruge: 2 kilo oksetykkam 2 skalotteløg 1 porre 3 fed hvidløg 1 persillerod 1 gulerod 2 deciliter

Små, farverige madbrød med majs, ost og purløg – lige til madpakken. (Recipe in Danish)

Små, farverige madbrød med majs, ost og purløg – lige til madpakken. (Recipe in…