bagning

17 pins4 følgere
This is the best bread recipe I have ever tried. It is my new go to bread recipe.

This is the best bread recipe I have ever tried. It is my new go to bread recipe.

Søren Ryge og den mest vidunderlige kringle verden har smagt - Politiken.dk

Søren Ryge og den mest vidunderlige kringle verden har smagt

Søren Ryge og den mest vidunderlige kringle verden har smagt - Politiken.dk

Verdens bedste rundstykker (hemmeligt trick) | Guffeliguf.dk

Verdens bedste rundstykker (hemmeligt trick) | Guffeliguf.dk

Forkæl dine gæster med saftig mazarinkage med et strejf af appelsin og masser af chokoladesmag. Lav mazarinkagen i små muffinforme - så får du de fineste minimazariner lige til at sætte på dessertbordet.

Forkæl dine gæster med saftig mazarinkage med et strejf af appelsin og masser af chokoladesmag. Lav mazarinkagen i små muffinforme - så får du de fineste minimazariner lige til at sætte på dessertbordet.

This Strawberry Rhubarb Pie features an all-butter, flaky crust with a sweet and tart filling made with fresh strawberries and rhubarb - YUM! | OHMY-CREATIVE.COM

Strawberry Rhubarb Pie

This Strawberry Rhubarb Pie features an all-butter, flaky crust with a sweet and tart filling made with fresh strawberries and rhubarb - YUM! | OHMY-CREATIVE.COM

Kanelgifler fra Lagkagehuset

Kanelgifler fra Lagkagehuset

Fantastisk lækker og simpel lagkage med søde chokoladebunde og et cremet fyld af flødeskum blandet med knuste rutebiler og knasende stykker chokolade. Den ultimative lagkage til chokoladeelskeren.

Rutebilslagkage med chokolade

Fantastisk lækker og simpel lagkage med søde chokoladebunde og et cremet fyld af flødeskum blandet med knuste rutebiler og knasende stykker chokolade. Den ultimative lagkage til chokoladeelskeren.

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

En verden af smag!: Fødselsdagsboller

En verden af smag!: Fødselsdagsboller


Flere idéer
Pinterest
Søg