Hilde Ringive

Hilde Ringive

2
Followers
15
Following
Hilde Ringive
More ideas from Hilde
hindbærchiagrød Ingredienser: (1 portion) – 2 spsk. økologiske chiafrø – 1 dl. økologisk kokosmælk – 1 dl. vand – 2 dl. økologiske hindbær, frosne eller friske. Kan også sagtens erstattes med jordbær. – Ca. 0,5 dl. økologisk ahornsirup, smag til for ekstra sødme. – Evt. toppings, fx hakkede nødder, kerner, frisk frugt, chokolade eller kokosflager.

hindbærchiagrød Ingredienser: (1 portion) – 2 spsk. økologiske chiafrø – 1 dl. økologisk kokosmælk – 1 dl. vand – 2 dl. økologiske hindbær, frosne eller friske. Kan også sagtens erstattes med jordbær. – Ca. 0,5 dl. økologisk ahornsirup, smag til for ekstra sødme. – Evt. toppings, fx hakkede nødder, kerner, frisk frugt, chokolade eller kokosflager.

De bedste flødekartofler! I en cremet hjemmelavet whiskeysauce, som alle i familien vil elske!

De bedste flødekartofler! I en cremet hjemmelavet whiskeysauce, som alle i familien vil elske!

Kanelgifler – dem er der mange, der elsker. Jeg gør også! Et lille, sødt stykke bagværk, der smager skønt af kanel og er indhyllet i en blød dej. Men en hjemmebagt kanelgiffel – det slår altså alle an

Kanelgifler – dem er der mange, der elsker. Jeg gør også! Et lille, sødt stykke bagværk, der smager skønt af kanel og er indhyllet i en blød dej. Men en hjemmebagt kanelgiffel – det slår altså alle an

Den lækreste tortillalasagne! En ret hele familien vil elske! Det er en super nem opskriften til aftensmaden. Den er proppet med kødsauce, majs, cheddar og jalapeños. En anderledes måde at få tortillas på. Et hit hos ungerne!

Den lækreste tortillalasagne! En ret hele familien vil elske! Det er en super nem opskriften til aftensmaden. Den er proppet med kødsauce, majs, cheddar og jalapeños. En anderledes måde at få tortillas på. Et hit hos ungerne!

hurtig forret til nytårsaften | www.juliekarla.dk

hurtig forret til nytårsaften | www.juliekarla.dk

Indisk dahl

Indisk dahl

Sådan laver du en plakatvæg

Sådan laver du en plakatvæg

Mysliboller med havregryn, tranebær, nødder og kerner

Mysliboller med havregryn, tranebær, nødder og kerner