Sunde kageopskrifter

Collection by Hanne Haslund • Last updated 8 weeks ago

9 
Pins

grøntsagspandekager til baby. Sund, lækker og glutenfri.

Lækre grøntsags - pandekager uden mel men spækket med sunde sager. Perfekt til baby fra 6-7 måneders alderen.

Svampet og lækkert Kanelbrød - Nem opskrift | Mummum.dk

·
9 reviews
·
1.5 hours
·

Opskrift på det lækreste kanelbrød med masser af kanelsukker. Det er så nemt at bage og så smager det forrygende sammen med en kop kakao eller kaffe.

Juleboller

·
77 reviews
·
1.5 hours
·

Nem opskrift på de bedste juleboller med appelsin, chokolade, nødder og perlesukker. Bløde og lækre boller fyldt med julens krydderier og chokolade.

Choko cookies med poppet quinoa - Toftkær

De skønneste og syndige choko cookies med poppet quinoa. De kan være dine om 18 minutter.

Koldhævet bradepandebrød

Dette brød fandt jeg i Magasinet LIV, udviklet af Lone Kjær. Dejen koldhæver natten over i køleskab, så det er utrolig nemt. Du kan også lave boller af dejen, du sætter dem så bare med en ske og bager dem ved 200 g. i ca. 15 min. Koldhævet bradepandebrød: 2 dl. kærnemælk 15 g. gær 4 dl. koldt vand 1 spsk. olivenolie 1 spsk. groft salt 1 spsk. honning 200 g. grovvalsede havregryn (eller finvalsede) 450 g. hvedemel 5 spsk. frø, blanding af f.eks. hørfrø, solsikkekerner, græskarkerne, sesam…

Sunde romkugler

Sunde romkugler

·
17 reviews
·

De her lækre hjemmelavede romkugler med dadler og mandler smager så syndigt, at man ikke tror, de er sunde. Men de laves uden tilsat sukker, og de har alligevel den helt rigtige søde smag af rom og kakao. Og så er de overraskende nemme at lave.