brød

57 pins15 følgere
1995 rev jeg en opskrift ud af et ugeblad, mens jeg sad i venteværelset hos min læge (ja ja fy!). Opskriften har nu fulgt mig i 21 år. I 1995 havde jeg ingen børn endnu, men jeg havde været kæreste…

1995 rev jeg en opskrift ud af et ugeblad, mens jeg sad i venteværelset hos min læge (ja ja fy!). Opskriften har nu fulgt mig i 21 år. I 1995 havde jeg ingen børn endnu, men jeg havde været kæreste…

Sprøde grøntsagsknækbrød med lækker urtesmag - glutenfrie, kornfrie, low carb og veganske (dehydrator opskrift) --> Madbanditten.dk

Sprøde grøntsagsknækbrød med lækker urtesmag - glutenfrie, kornfrie, low carb og veganske (dehydrator opskrift) --> Madbanditten.dk

Søger du efter en god basisopskrift, på nogle lækre og luftige boller? Så kunne denne opskrift på koldhævede boller, være enden på din søgen. Dejen slås lyn hurtigt sammen om aftenen, og sættes i køleskabet natten over. Om morgenen skal bollerne blot sættes på en bageplade og bages....

Søger du efter en god basisopskrift, på nogle lækre og luftige boller? Så kunne denne opskrift på koldhævede boller, være enden på din søgen. Dejen slås lyn hurtigt sammen om aftenen, og sættes i køleskabet natten over. Om morgenen skal bollerne blot sættes på en bageplade og bages....

De her pull apart brød er simpelthen så skønne, og vækker lykke hver gang jeg laver dem, det kan godt virke en smule omstændigt da de skal h...

De her pull apart brød er simpelthen så skønne, og vækker lykke hver gang jeg laver dem, det kan godt virke en smule omstændigt da de skal h...

De her pull apart brød er simpelthen så skønne, og vækker lykke hver gang jeg laver dem, det kan godt virke en smule omstændigt da de skal h...

De her pull apart brød er simpelthen så skønne, og vækker lykke hver gang jeg laver dem, det kan godt virke en smule omstændigt da de skal h...

Jeg har lavet dette kanelbrød mange gange og det smager himmelsk! Jeg bytter dog sukkeret ud med brun farin til fyldet, da det smager ti gange bedre og så bliver fyldet ikke så flydende når brødet bages. Min brødform er lidt lille, så putter lidt mindre mængde i formen end opskriften antyder. Her må man prøve sig frem. Første gang jeg lavede den, kravlede den helt ud af formen haha

Jeg har lavet dette kanelbrød mange gange og det smager himmelsk! Jeg bytter dog sukkeret ud med brun farin til fyldet, da det smager ti gange bedre og så bliver fyldet ikke så flydende når brødet bages. Min brødform er lidt lille, så putter lidt mindre mængde i formen end opskriften antyder. Her må man prøve sig frem. Første gang jeg lavede den, kravlede den helt ud af formen haha

Madbrød med rosmarin

Madbrød med rosmarin

Langtidshævet og lækkert

Langtidshævet og lækkert

Langtidshævet focaccia

Langtidshævet focaccia

Evas Køkken: Koldhævet bradepandebrød

Evas Køkken: Koldhævet bradepandebrød

Pinterest
Søg