Henriette Bech

Henriette Bech

Henriette Bech
Flere idéer fra Henriette
Here you have one of the ultimate summer meals! The first week of summer requires a little celebrating, right? So why not go all out with dinner tonight an

Here you have one of the ultimate summer meals! The first week of summer requires a little celebrating, right? So why not go all out with dinner tonight an

Incredibly tender Cilantro Lime Chicken served with a crazy delicious Avocado Salsa! A healthy dinner recipe that's quick and easy to make but looks fancy! AD

Incredibly tender Cilantro Lime Chicken served with a crazy delicious Avocado Salsa! A healthy dinner recipe that's quick and easy to make but looks fancy! AD

Sunday brunch (50 photos)

Sunday brunch (50 photos)

Jeg elsker at have fryseren fyldt med lækre ting til madpakken til de travle dage og de dage hvor jeg bare ikke orker at være kreativ med madpakken til hverken børn eller jeg selv. Grøntsags muffins / æggemuffins i forskellige varianter er et af de hit. Til 6 store (som disse) eller 12 s....

Jeg elsker at have fryseren fyldt med lækre ting til madpakken til de travle dage og de dage hvor jeg bare ikke orker at være kreativ med madpakken til hverken børn eller jeg selv. Grøntsags muffins / æggemuffins i forskellige varianter er et af de hit. Til 6 store (som disse) eller 12 s....

DSC_0739.jpg

DSC_0739.jpg

Chokolade brownies - om muligt verdens bedste opskrift og den letteste, de holder i mange dage, medmindre man spiser dem :)

Chokolade brownies - om muligt verdens bedste opskrift og den letteste, de holder i mange dage, medmindre man spiser dem :)

svampet-kanelkage-9

svampet-kanelkage-9

Rabarbersnitter

Rabarbersnitter

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.