Madpakke

Collection by Henrik Lind

14 
Pins

Cheeseburger Hapsere

De her små cheeseburger snacks er virkelig gode og alt for nemme at lave! De egner sig fint til madpakke med grøntsager ved siden af. Vi spiser dem både som snacks og helt måltid med tilbehør herhjemme. 8-9 hapsere Du skal bruge: 2 plader tærtedej…

Verdens BEDSTE pølsehorn - Nemme og luftige | Mummum.dk

·
429 reviews
·
2.5 hours
·

Opskrift på verdens bedste pølsehorn, som også er de nemmeste at lave. Dejen er helt fantastisk at arbejde med og så kræver de kun hævning én gang, sammenlignet med andre opskrifter, hvor de skal hæve to gange. Du kan sagtens erstatte yoghurten med creme fraiche, ymer, kærnemælk eller et andet surmælksprodukt. Det er de bedste pølsehorn, der ikke bliver tørre.

Quesadillas Med Oksekød

Super skønne quesadillas! De kan serveres som snack, frokost eller aftensmad! Det er gået op for mig, at jeg har lavet utrolig mange ting med ost for tiden! Men altså, ost er jo også lækkert, så I må lige bære over med mig 🙂 Antal…

Pizza Taquitos - Opskrift På Sprøde Taquitos

·
2 reviews
·
25 minutes
·

Pizza taquitos smager så godt og er for hele familien. De kan nydes som snack eller som måltil med en lækker salat til.

Panini med kylling, pesto og mozzarella

Lav hjemmelavede sprøde panini med kylling, pesto og mozzarella. Det er nemt og super lækkert! Lav sandwich som på Joe & The Juice.

Sandwich Med Fetacreme og Kylling - Idé Til Madpakken

·
1 review
·
70 minutes
·

Lækre sandwiches med hjemmelavet fetacreme med tomat og steget kylling. En god sandwich til madpakken.

Pasta i pikantsovs med bacon. Nem inspiration til hverdagen. #Hashtagmor

Pasta er en af de hurtigste ting man kan servere. Pastaretten her er med en pikantsovs, bacon og masser af grøntsager. Super let og lækkert.

Honning Marinede Kyllingespyd - Kylling Med Honning

·
7 reviews
·
30 minutes
·

Lækre kyllingespyd.

Pølser I Svøb Americanstyle Med Cheddar, Ketchup, Sennep og Løg

Pølser i svøb med cheddar, sød sennep, ketchup og løg. En lækker snack eller hapser til gæsterne, som de vil elske! Find den lækre opskrift her.

Pizzaboller med focacciabund

Det er blevet tid til lidt nye lækkerier her på bloggen. Dagens opskrift er på nogle rigtig lækre pizzaboller med focacciabund, som jeg bagte for nogle uger siden til Christians madpakke. Som barn af 80'erne husker jeg med behersket glæde den varme skolemadpakke bestående af 3-4 halve stykker rugbrød med leverpostej, kødpølse eller lignende, der ofte lå og hyggede sig i skoletasken fra kl 7 om morgenen, når man skulle hjemmefra, til den sidste mad blev indtaget omkring middag. Det bliver ret…

Pirogger med skinke og pikantost. Nem opskrift på pirogger til madpakken.

Pirogger med skinke og pikantost. Nem opskrift på pirogger til madpakken.

Pirogger er helt fantastiske, de kan fyldes med alverdens lækkerier som blandt andet her, pikantost, skinke og grøntsager. De er super lette at lave og så er de nemme at have i fryseren og tage op, i tilfælde af at de skal bruges i en madpakke.

Pizzasnegle Med Skinke - Opskrift På De Bedste Pizzasnegle

·
12 reviews
·
45 minutes
·

Bløde pizzasnegle til madpakken og super efter frost.