Aftensmad

Collection by Henrik Lind

47 
Pins

Fyldt kyllingebryst med flødeost, pesto og soltørrede tomater - Anna-mad.dk

·
1 review
·
30 minutes
·

Fyldt kyllingebryst er en lækker og ny måde at få kyllingebryst på. Det kan fyldes med alt og smager skønt.

Sund svensk pølseret

·
4 reviews
·

Helt forrygende sund svensk pølseret, der smager fuldstændig som den traditionelle. I denne udgave er der blot skruet ned for fedtprocenten, op for de skønne grøntsager og sidst men ikke mindst, er der også skruet op for den dejlige smag.

Chilaquiles - De Bedste Nachos Med Kylling, Salsa, Ost Og Jalapeños

·
5 reviews
·
25 minutes
·

Det her er verdens bedste opskrift på nachos! Nachos med kylling smager himmelsk. Find opskriften på nachos her.

Opskrift på nemme græske pitabrød

·
76 reviews
·
25 minutes
·

De græske pitabrød er anderledes end de mere almindelige pitalommer. De græske pitabrød er nemlig en slags fladbrød som man folder omkring fyldet. Det er virkeligt et nemt og lækkert brød der bages på panden. Da de græske pitabrød skal hæve og hvile er det en god ide at starte et par timer inden du vil bruge dem. Beregn 1-2 pitabrød pr person.

Hjemmelavede nuggets | Opskrift på kyllingenuggets med cornflakes

·
8 reviews
·

Her får du en favorit - nemlig vores opskrift på lækre og sprøde hjemmelavede nuggets med cornflakes i friture. De kan også tilberedes i ovn eller på pande.

Spaghetti Carbonara - Opskrift den bedste pasta med fløde bacon

Pasta eller Spaghetti Carbonara er en af de retter, hvor behovet for nem, super lækker og lynhurtig mad går op i en højere enhed - se opskrift her

Mørbrad i fad med bacon, æble og champignon - opskrift på mørbrad i ovn

Mørbrad i fad med bacon, æble og den bedste sauce. Opskrift på mormors berømte mørbrad i ovnen, som er en klassisker i familien. Opskriften med svinemørbrad er lækker både som hurtig hverdags mad på 25 minutter og til gæster serveret med bagt kartoffelmos

Hjemmelavet Kyllingekebab I Pitabrød Med Salat Og Hvidløgsdressing

·
1 review
·
30 minutes
·

Hjemmelavet kyllingekebab serveret i pitabrød med salat og hvidløgsdressing. Find opskriften på hjemmelavet kyllingekebab her.

Hvidkålssalat med æble og yoghurt | Rigeligtsmør.dk

·
10 reviews
·

Jeg lavede en portion af et kvart hvidkål og 3 store æbler, hvilket er nok til 3-4 personer som tilbehør. Salaten kan selvfølgelig også laves med andre typer kål.

Kylling og bacon i fad med pasta

Kylling og bacon i fad med pasta er dejlig og nem aftensmad. Pastaskruer i fad, der laves med bacon, kylling og lækre grønsager i flødesovs.

Hjemmelavet Chilimayo På 10 Sekunder - Chilimayonnaise

·
8 reviews
·
1 minute
·

Skøn hjemmelavet chilimayonnaise på ingen tid, Det smager herligt i burger, sandwiches og dip.

Kartofler i ovn - Opskrift på sprøde ovnkartofler m rosmarin og hvidløg

·
18 reviews
·
1.5 hours
·

Du kan ikke stoppe igen når du først har smagt dem!

Mexicansk tærte i bradepande

·
10 reviews
·

Den her mexicanske tærte med oksekød og dejlige grøntsager er perfekt både til hverdag og som nem gæstemad. Lavet i bradepande og med tortillapandekager som bund er den ekstra nem, og pandekagerne får skønne sprøde kanter under bagningen.

Svensk pølseret

·
17 reviews
·

Klassisk svensk pølseret med blandt andet tomat, kartofler, fløde og paprika. Den indeholder alle de gode ting, man kunne ønske sig af en gryderet, men kan laves på ingen tid. Perfekt opskrift til en travl hverdag.

Porretærte med bacon og frisk mozzarella ⋆ BY DIANAWI

Du skal have færdig tærtedej, medmindre du har masser af tid til at lave hjemmelavet tærtedej Bages i en Ø 28 cm tærteform Opskriften er til 5-7 personer

Indbagt laks i butterdej

·
6 reviews
·

Lækker indbagt laks i butterdej med en suveræn flødeostecreme, der får et friskt pift fra citron og dejlige krydderurter.