Jeg har lavet dette kanelbrød mange gange og det smager himmelsk! Jeg bytter dog sukkeret ud med brun farin til fyldet, da det smager ti gange bedre og så bliver fyldet ikke så flydende når brødet bages. Min brødform er lidt lille, så putter lidt mindre mængde i formen end opskriften antyder. Her må man prøve sig frem. Første gang jeg lavede den, kravlede den helt ud af formen haha

Cinnamon bread - sweet, soft and slightly sticky - Sofie's Pantry

Verdens bedste og nemmeste fastelavnsboller, med marcipanremonce ! Andet er der ikke at sige om det :-) 12 stk.; CA. 350 g. mel (sigt...

Verdens bedste og nemmeste fastelavnsboller, med marcipanremonce ! Andet er der ikke at sige om det :-) 12 stk.; CA. 350 g. mel (sigt...

En saftig og svampet mazarinkage - med kartoffel? Oh yes, det er noget der dur. Den har en lidt anden tekstur end man er vant til fra andre ...

En saftig og svampet mazarinkage - med kartoffel? Oh yes, det er noget der dur. Den har en lidt anden tekstur end man er vant til fra andre ...

Rosin- Nøddekage...

Rosin- Nøddekage...

De holdt for næsten 100 år siden, og de holder stadig. Få opskrifterne på chokoladekage med smørcreme, Toscakage, Smørkage med remonce og et klassisk sigtebrød.

Klassiske kager, du ikke kan sige nej til - Boligliv - ALT.

Pinterest
Search