Dessert For A Hot Summer Day: Chocolate Kiwi Popsicles

Chocolate Kiwi Popsicles

Dessert For A Hot Summer Day: Chocolate Kiwi Popsicles

Chokolade skåle

Chocolate Hunny Pots with Honey Mousse

Chokolade skåle

Children at home? Let’s fruit up some fun! | FoodCloud blog

Children at home? Let’s fruit up some fun! | FoodCloud blog

Fransk nougat er svært uimodståelig med de grønne pistaciekerner, mandler og seje konsistens - få opskrift på den franske konfekt her

Fransk nougat

Fransk nougat er svært uimodståelig med de grønne pistaciekerner, mandler og seje konsistens - få opskrift på den franske konfekt her

Romkugler er en klassiker, som kan serveres ved alle anledninger. Denne opskrift på romkugler er uden sukker, men smagen er der ikke gået på kompromis med.

Romkugler er en klassiker, som kan serveres ved alle anledninger. Denne opskrift på romkugler er uden sukker, men smagen er der ikke gået på kompromis med.

Hjemmelavede skumfiduser er et utroligt sjovt projekt at gå i gang med. Og så er det faktisk slet ikke så svært, som man skulle tro.

Skumfiduser

Hjemmelavede skumfiduser er et utroligt sjovt projekt at gå i gang med. Og så er det faktisk slet ikke så svært, som man skulle tro.

Holy Moly de er gode disse raw barer, og så er de dælme også nemme at producere. Til 12 styks (nok til 6 personer) skal du bruge: 100 g mørk chokolade (jeg har både lavet den med en mørk chokolade på 85 % og en 100 % sukkerfri chokolade - begge dele hitter! ) 1 spsk kokosolie 50 ml pean....

Holy Moly de er gode disse raw barer, og så er de dælme også nemme at producere. Til 12 styks (nok til 6 personer) skal du bruge: 100 g mørk chokolade (jeg har både lavet den med en mørk chokolade på 85 % og en 100 % sukkerfri chokolade - begge dele hitter! ) 1 spsk kokosolie 50 ml pean....

Lakrids og hvid chokolade er en vinderkombination. I disse lakridstrøfler kombineres den søde, hvide chokolade med den letbitre lakrids til lækker konfekt.

Lakrids og hvid chokolade er en vinderkombination. I disse lakridstrøfler kombineres den søde, hvide chokolade med den letbitre lakrids til lækker konfekt.

Hindbær-rabarber-mandler: Bedre end købte luksusmandler: Overtrukket med rabarberchokoladeganache og hindbærrabarberstøv er mandlen en lille vidunderlig mundfuld. Foto: Maja Ambeck Vase (Recipe in Danish)

Hindbær-rabarber-mandler

Hindbær-rabarber-mandler: Bedre end købte luksusmandler: Overtrukket med rabarberchokoladeganache og hindbærrabarberstøv er mandlen en lille vidunderlig mundfuld. Foto: Maja Ambeck Vase (Recipe in Danish)

Karameller 1 dåse kondenseret mælk, ca. 395 g 120 g smør 2 spsk honning 150 g rørsukker

Karameller 1 dåse kondenseret mælk, ca. 395 g 120 g smør 2 spsk honning 150 g rørsukker

Pinterest
Søg