bolig

Collection by Henriette Jørgensen

21 
Pins

Sapateira no hall de entrada

Como usar sapateira no hall de entrada para deixar os sapatos na porta organizados e a casa livre de sujeiras e bactérias ao entrar em casa.

WoodUpp - Gør-Det-Selv trævægge - Find inspiration

Vi inviterer dig indenfor til at udforske WoodUpp så du kan samle inspiration til dit næste gør-det-selv projekt. Do it yourself - made easy!

11 Ways IKEA Can Rescue Your Cluttered Entryway

Add extra storage space that also makes a great first impression.

Mira opbevaringskurv i hamp lille størrelse - House Doctor kurv

Mira opbevaringskurv i hamp lille størrelse fra House Doctor. Med denne fine opbevaringskurv kan du skabe ro og overblik i dit hjem og dermed slippe for unødig rod. Dette er den fedeste kurv du har set, og den er et must have til dig, som elsker noget anderledes i hjemmet.

Inspirerende idéer: Sådan pifter du din entré op | Femina

Entréen er det første rum, der møder både dig og dine gæster, når I kommer ind ad hoveddøren. Alligevel er det oftest ikke her, vi bruger mest krudt på indretning. Lad ikke jakker, frakker, nøgler og sko i hobevis tage magten, men kig med her, og snup idéerne, så du nemt kan få styr på stilen i din entré.

Entrémøbel med spejl - Nybyggerne sæson 4 - #SILVANDIY

Entrémøblet med spejl er bygget i bordplader, og spejlet er monteret helt enkelt og minimalistisk. Find en DIY-guide her.

Garbage Bin With the Ikea Shoe Rack Trones

Garbage Bin With the Ikea Shoe Rack Trones: The Trones shoe rack purchased at Ikea is very cheap and can be used as a generic container. With this little hack it becomes a smart garbagae bin.

Med dette simple trick kan du sammensætte farver som en professionel

Der findes faktisk en super simpel tommerfingerregel til farvesammensætning, som du kan lære her.

Trævarefabrikernes UDSALG on Instagram: “SÅ flot en entréløsning med BRICK BOX moduler hos 👉🏻 @miendue 👏🏻. Tak fordi at vi må reposte dit billede. Løsningen er lige til at gå til;…”

471 Likes, 31 Comments - Trævarefabrikernes UDSALG (@traevarefabrikernesudsalg) on Instagram: “SÅ flot en entréløsning med BRICK BOX moduler hos 👉🏻 @miendue 👏🏻. Tak fordi at vi må reposte dit…”

På jagt efter nyt gulv? Lad dig inspirere af denne skønne murermestervilla i Middelfart

Farvel til fliser og goddag til linoleum

Add more bøjlstang i stål og træ - perfekt som knagerække

Add more bøjlestang - knagerække Smuk og enkel bøjlestang med plads til 2-4 bøjler eller S-kroge. Add more passer perfekt til en mindre entre, men er også genial i soveværelset som afsætningsknage for det tøj, man ellers kunne finde på at lægge på en stol. Med sit smukke skulpturelle design og lækre kombination af materialer, er Add more designet til at holde hele livet. Add more er lavet af ubehandlet egetræ, sort egetræ eller røget egetræ kombineret med stål lakeret i hvid, sort, krom…

Rackbuddy Holly - Vægmonteret tøjstativ i vandrør

Rackbuddy Holly - Vægmonteret tøjstativ i vandrør Stilrent fronthængt tøjstativ. Dette tøjstativ passer perfekt til entreen, i hjemmet eller til tøjbutikken, hvor der er behov for at vise fronthængte produkter. Holly kan bruges til mere end bare tøj. Stativet er perfekt til alternativ dekorering af boligen og kan bruges til ophæng af blomster, billeder, magasiner og meget andet. Tøjstativet måler 145 cm i højden og 30, 50, 100 eller 150 cm i dybden. Med disse mål er der både plads til den…