Sprøde edamamebønner er den ultimative snack, der ovenikøbet er supernem at lave – det tager ikke mere end 20 minutter, og så er de sprøde bønner færdige.

Sprøde edamamebønner er den ultimative snack, der ovenikøbet er supernem at lave – det tager ikke mere end 20 minutter, og så er de sprøde bønner færdige.

Nem hjemmelavet bearnaise – der aldrig skiller

Hjemmelavet bearnaise og hemmeligheden til bearnaise der aldrig skiller

Lavede idag sådan en fætter her til frokost Den storhitter jo på nettet lige nu i mange forskellige udgaver, men dette er min yndling Som mange siger så synes jeg heller ikke som sådan den smager af en Bigmac, så jeg forstår ikke navnet, men jeg fik en mærkelig f....

Lavede idag sådan en fætter her til frokost Den storhitter jo på nettet lige nu i mange forskellige udgaver, men dette er min yndling Som mange siger så synes jeg heller ikke som sådan den smager af en Bigmac, så jeg forstår ikke navnet, men jeg fik en mærkelig f....

Fine farver. Spinaten i midten gør rodfrugtrullen fin i farverne. - Foto: Betina Hastoft

Rodfrugtrulle med spinat

Vitaminbomben kan bruges i alverdens retter, varme som kolde.

Rugbrødslommer med grøn æggesalat | Familie Journal (Recipe in Danish)

Ville nok gøre bollerne lidt mere grove, men god idé til madpakken

Blomkålsfrikadeller ( 8stk): 500g Blomkål, 200g rasp, 4 æg (200 g), 2 dl /200g mælk, 1 tsk /5g Havsalt, 2 knsp /0,8g Sort peber, ½ tsk allehånde, ½ tsk nellike, ½ tsk stødt muskat, 1 dl/ 60g mel (glutenfri), 20 margarine. Blend blomkålen med rasp, æg, mælk, salt, peber, muskatnød, allehånde og nellike, til du har en ensartet fars. Tilsæt mel, indtil farsen har en konsistens, så den kan formes til frikadeller. Steg

Blomkålsfrikadeller ( 8stk): 500g Blomkål, 200g rasp, 4 æg (200 g), 2 dl /200g mælk, 1 tsk /5g Havsalt, 2 knsp /0,8g Sort peber, ½ tsk allehånde, ½ tsk nellike, ½ tsk stødt muskat, 1 dl/ 60g mel (glutenfri), 20 margarine. Blend blomkålen med rasp, æg, mælk, salt, peber, muskatnød, allehånde og nellike, til du har en ensartet fars. Tilsæt mel, indtil farsen har en konsistens, så den kan formes til frikadeller. Steg

Pinterest
Search