Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en del af…

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem…

Når det er sommer og solen skinner, havens bær er på sit højeste, så er der ikke noget bedre end at bage en lækker kage, som rummer alt det gode fra haven. Her får du opskriften på den sommerkage, som vores gæster elsker allermest. Det er en skøn kage bagt med chokoladenøddebund toppet med syrlig cremet rabarberskum og masser af friske bær. Der er rigeligt kage til ca: 16 personer Chokoladenøddebund Det skal du bruge: 8 pasteuriserede æggehvider 400 gr sukker 150 gr. hasselnødder 200 gr…

Her får du opskriften på den sommerkage, som vores gæster elsker allermest.

Pinterest
Search