Helle Eriksen
Flere idéer fra Helle
Stemmeskala 1-5

Stemmeskala 1-5

Den her dip er simpelthen fantastisk! Den tager max 5 min at smække sammen og har et utal af anvendelsesmuligheder. Og nårh ja, så smager den top lækkert uden hverken at indeholde mange kalorier eller fedt... Det er min kæreste der har været kreativ, så jeg kan ikke engang tage æren for den....

Den her dip er simpelthen fantastisk! Den tager max 5 min at smække sammen og har et utal af anvendelsesmuligheder. Og nårh ja, så smager den top lækkert uden hverken at indeholde mange kalorier eller fedt... Det er min kæreste der har været kreativ, så jeg kan ikke engang tage æren for den....

Animal Clothes Hangers Pattern Kids will love to hang up their clothes with this colorful set of animal shaped hangers. #diy #woodcraftpatterns

Animal Clothes Hangers Pattern Kids will love to hang up their clothes with this colorful set of animal shaped hangers. #diy #woodcraftpatterns

20 Minute Potato Wedges are loaded with cheese, bacon & chives. These are the perfect game day snack. It's an easy potato skins recipe you'll love!!

20 Minute Potato Wedges are loaded with cheese, bacon & chives. These are the perfect game day snack. It's an easy potato skins recipe you'll love!!

Lækre og sprøde rugbrødschips, der er utroligt gode som snack eller til en forret.

Lækre og sprøde rugbrødschips, der er utroligt gode som snack eller til en forret.

Grønkålsalat med kikærter og bagte tomater. Aftensmad, salat, tilbehør, vegetar, vegetarisk, grønkål, vinter, tomat

Grønkålsalat med kikærter og bagte tomater. Aftensmad, salat, tilbehør, vegetar, vegetarisk, grønkål, vinter, tomat

SALTMANDLER  300 g mandler ca. 2 dl vand 1 god spsk salt. Opvarm ovnen til 150 grader. Hæld vand og salt på en stor stegepande og kog op. Hæld mandlerne herpå og rod dem rundt i saltvandet, imens vandet langsomt fordamper og bunden af panden bliver hvid af saltrester. Hæld nu mandlerne over på en bageplade beklædt med bagepapir og tør dem i ovnen i ca. 12-15 minutter. Lad dem afkøle og opbevar herefter i luftttæt glas.

SALTMANDLER 300 g mandler ca. 2 dl vand 1 god spsk salt. Opvarm ovnen til 150 grader. Hæld vand og salt på en stor stegepande og kog op. Hæld mandlerne herpå og rod dem rundt i saltvandet, imens vandet langsomt fordamper og bunden af panden bliver hvid af saltrester. Hæld nu mandlerne over på en bageplade beklædt med bagepapir og tør dem i ovnen i ca. 12-15 minutter. Lad dem afkøle og opbevar herefter i luftttæt glas.

Hasselback gulerødder

Hasselback gulerødder

Denne her snack er så nem, at man tror det er løgn. Hvorvidt det så er en fordel eller en ulempe, at de sprøde tortillastrimler samtidig smager fantastisk og er yderst vanedannende, vil jeg lade være op til den enkelte at vurdere Jeg har tilladt mig at kalde dem for en “sundere” snack og det …

Denne her snack er så nem, at man tror det er løgn. Hvorvidt det så er en fordel eller en ulempe, at de sprøde tortillastrimler samtidig smager fantastisk og er yderst vanedannende, vil jeg lade være op til den enkelte at vurdere Jeg har tilladt mig at kalde dem for en “sundere” snack og det …

Skøn cremet tyrkisk fetadip. Haydari består af feta, bredbladet persille, ovnbagte peberfrugter, hvidløg og olivenolie. Smager skønt på brød.

Skøn cremet tyrkisk fetadip. Haydari består af feta, bredbladet persille, ovnbagte peberfrugter, hvidløg og olivenolie. Smager skønt på brød.