Helga Illemann

0 followers
·
6 following
Helga Illemann
More ideas from Helga
Lettilgængelig grundopskrft på sokker strikket på strømpepinde og uden magic loop. De er her strikket i almindeligt strømpegarn af uld på pinde 2½. Læs mere ...

Lettilgængelig grundopskrft på sokker strikket på strømpepinde og uden magic loop. De er her strikket i almindeligt strømpegarn af uld på pinde 2½. Læs mere ...

Lettilgængelig grundopskrft på sokker strikket på strømpepinde og uden magic loop. De er her strikket i almindeligt strømpegarn af uld på pinde 2½. Læs mere ...

Lettilgængelig grundopskrft på sokker strikket på strømpepinde og uden magic loop. De er her strikket i almindeligt strømpegarn af uld på pinde 2½. Læs mere ...

Verdens bedste brød

Verdens bedste brød

De her hvidløgsbrød er de bedste jeg nogensinde har smagt. De er sprøde uden på, fordi osten bliver dejlig gylden og sååå bløde og gode indeni! De kan fryses og tages op når de skal bruges, og deje…

De her hvidløgsbrød er de bedste jeg nogensinde har smagt. De er sprøde uden på, fordi osten bliver dejlig gylden og sååå bløde og gode indeni! De kan fryses og tages op når de skal bruges, og deje…

Nemme ankelsokker, som kan strikkes til hele familien. De er her strikket i strømpegarn og kan selvfølgelig både strikkes ensfarvede og i farveskiftegarn. Pinde 2½. Læs mere ...

Nemme ankelsokker, som kan strikkes til hele familien. De er her strikket i strømpegarn og kan selvfølgelig både strikkes ensfarvede og i farveskiftegarn. Pinde 2½. Læs mere ...

Smagen af laks, avocado og sprødt brød er intet mindre en fantastisk! Det bliver dog endnu bedre, når det kommer i samspil med en sødlig, let og lakridsagtig smag fra estragon.

Smagen af laks, avocado og sprødt brød er intet mindre en fantastisk! Det bliver dog endnu bedre, når det kommer i samspil med en sødlig, let og lakridsagtig smag fra estragon.