Gulerodsboller lavet på havregrød. Ingredienser: 2 dl. grovvalsede havregryn, 4 dl. vand (kogt), 50 g smør, 3,5 dl. koldt vand, 50 g gær, 3 tsk. salt, 2 spsk. sukker, 400 g revet gulerod, ca. 900-1000 g hvedemel, ½ ps. cheddar ost (lille pose) – kan undlades..

Gulerodsboller – Lavet på havregrød (brug olie i stedet for smør!

Morgenstykker med birkes (hæver I køleskab natten over). Recipe in Danish.

Morgenstykker med birkes (hæver I køleskab natten over). Recipe in Danish.

Lavede disse lækre gulerodsboller i weekenden til min familie og de blev spist med stor begejstring! Opskriften er ud fra hvad jeg lige havde i køkkenskabene og resultatet blev ret vellykket...

Langtidshævede gulerodsboller med græskar-, solsikkekerner og hørfrø

Luftige gulerodsboller

Min kære far har fødselsdag og jeg spurgte ham derfor hvilke boller han…

Pinterest
Search