Helene Enslev
More ideas from Helene
Croissanter med pesto, parmesan og serranoskinke

Croissanter med pesto, parmesan og serranoskinke

Blinis med stenbiderrogn, røget laks og avokado

Blinis med stenbiderrogn, røget laks og avokado

røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader<br /> Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende margarine

røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader<br /> Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende margarine

Broccoli har virkelig aldrig smagt bedre. Ja, man glemmer faktisk helt, at det er broccoli, man spiser. Og så er de også nemme at lave. Mums! Hvem skal spise hapsere sammen med dig? Du skal bruge: Til ca. 15 hapsere 3 skalotteløg 350 g. frossen broccoli eller ca. 5 dl. 1 håndfuld persille 1 æg …

Broccoli har virkelig aldrig smagt bedre. Ja, man glemmer faktisk helt, at det er broccoli, man spiser. Og så er de også nemme at lave. Mums! Hvem skal spise hapsere sammen med dig? Du skal bruge: Til ca. 15 hapsere 3 skalotteløg 350 g. frossen broccoli eller ca. 5 dl. 1 håndfuld persille 1 æg …

SPINACH CHIPS: 2 large handfuls of spinach, 1 Tbsp olive oil, 1/2 Tbsp Italian herb seasoning, 1/8 tsp sea salt. Bake at 350 for 9-12 minutes.

SPINACH CHIPS: 2 large handfuls of spinach, 1 Tbsp olive oil, Tbsp Italian herb seasoning, tsp sea salt. Bake at 350 for minutes. Can also use garlic instead of Italian herb seasoning. Note: adding the salt after they are done baking makes them crispier.

Flade grøntsagsbrød der er virkelig sunde, og utrolig smagefulde på samme tid er altid et hit. Denne opskrift på grøntsagsbrød vil du elske!

Flade grøntsagsbrød der er virkelig sunde, og utrolig smagefulde på samme tid er altid et hit. Denne opskrift på grøntsagsbrød vil du elske!