When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.

HEJ BLOMST KONCEPT

5 Pins
 2y
Collection by
Vores florist udvælger de smukkeste friske blomster som sæsonen har at byde på, hvorefter vi pakker og sender din blomsterkasse i vores innovative og bæredygtige emballage, som skåner blomsterne og sikrer at de kommer sikkert frem indenfor 24 timer fra vi modtager dem fra vores gartneri. Det betyder at du får så friske blomster som muligt - og muligheden for selv at være kreativ og binde store buketter eller flere små. Table Decorations, Home Decor, Wrapping, Decoration Home, Room Decor, Home Interior Design, Dinner Table Decorations, Home Decoration, Interior Design
Blomster på abonnement til alle rum
Vores florist udvælger de smukkeste friske blomster som sæsonen har at byde på, hvorefter vi pakker og sender din blomsterkasse i vores innovative og bæredygtige emballage, som skåner blomsterne og sikrer at de kommer sikkert frem indenfor 24 timer fra vi modtager dem fra vores gartneri. Det betyder at du får så friske blomster som muligt - og muligheden for selv at være kreativ og binde store buketter eller flere små.
1. Vores florister vælger 2. Vi pakker og sender 3. Du fylder dine vaser Nu er det op til dig at binde dine helt egne buketter og kun fantasien sætter grænser. Er du til store buketter eller flere små? Det er dig, der bestemmer! Vi guider dig bedst muligt med vores pasningsvejledning som følger med i blomsterkassen. Guider, Vaser
Blomsterlevering på abonnement
1. Vores florister vælger 2. Vi pakker og sender 3. Du fylder dine vaser Nu er det op til dig at binde dine helt egne buketter og kun fantasien sætter grænser. Er du til store buketter eller flere små? Det er dig, der bestemmer! Vi guider dig bedst muligt med vores pasningsvejledning som følger med i blomsterkassen.
BLOMSTERBUNDTER PÅ ABONNEMENT
Hver uge udvælger vi de bedste blomster sæsonen har at byde på og sammensætter en smuk blomsterkasse, som du kan arrangere derhjemme. Ingen mellemled, blot friske blomster direkte fra gartneriet. Slip kreativiteten løs og bind store buketter eller flere små.
Vi sammensætter ugentligt en ny blomsterkasse med fokus på sæsonen og tidens tendenser. Hvert blomsterbundt er specielt udvalgt af vores florister, og du vælger om du ønsker 3, 5 eller 7 bundter, samt hvor ofte dit abonnement skal løbe. Velvet
Blomsterlevering på abonnement
Vi sammensætter ugentligt en ny blomsterkasse med fokus på sæsonen og tidens tendenser. Hvert blomsterbundt er specielt udvalgt af vores florister, og du vælger om du ønsker 3, 5 eller 7 bundter, samt hvor ofte dit abonnement skal løbe.
NY KONNCEPT BLOMSTER TIL DIN HOVEDDØR!
Hver uge udvælger vi de bedste blomster sæsonen har at byde på og sammensætter en smuk blomsterkasse, som du kan arrangere derhjemme. Ingen mellemled, blot friske blomster direkte fra gartneriet. Slip kreativiteten løs og bind store buketter eller flere små.