Vikingegryde - opskrift på lækker og billig gryderet, som hele familien vil kunne lide.

Vikingegryde - opskrift på lækker og billig gryderet, som hele familien vil kunne lide.

Dette her kartoffelfad med forårsløg og ost er simpelthen en af de lækreste måder jeg kender, til at få brugt en lille, dum rest kogte kartofler – faktisk skræller jeg indimellem lige et par ekstra kartofler, bare for at være helt sikker på, at der også er til et kartoffelfad, for det smager altså super godt, …

Dette her kartoffelfad med forårsløg og ost er simpelthen en af de lækreste måder jeg kender, til at få brugt en lille, dum rest kogte kartofler – faktisk skræller jeg indimellem lige et par ekstra kartofler, bare for at være helt sikker på, at der også er til et kartoffelfad, for det smager altså super godt, …

Tryl grøntsagsresterne om til stjernen i et helt nyt måltid og kréer disse formidable kyllingefrikadeller.

Kyllingefrikadeller i ovn

Tryl grøntsagsresterne om til stjernen i et helt nyt måltid og kréer disse formidable kyllingefrikadeller.

Mørbradbøffer i flødesovs med bløde løg og bacon - overlækker mormormad - og så er det LCHF-venligt. Ja tak! Opskrift her: Madbanditten.dk

Mørbradbøffer i flødesovs med bløde løg og bacon - overlækker mormormad - og så er det LCHF-venligt. Ja tak! Opskrift her: Madbanditten.dk

Pikant kylling i fad (Recipe in Danish)

Pikant kylling i fad (Recipe in Danish)

Porchetta - bedste opskrift på den italienske rullesteg. Perfekt LCHF-aftensmad --> Madbanditten.dk

Porchetta - bedste opskrift på den italienske rullesteg. Perfekt LCHF-aftensmad --> Madbanditten.dk

SALTMANDLER 300 g mandler ca. 2 dl vand 1 god spsk salt. Opvarm ovnen til 150 grader. Hæld vand og salt på en stor stegepande og kog op. Hæld mandlerne herpå og rod dem rundt i saltvandet, imens vandet langsomt fordamper og bunden af panden bliver hvid af saltrester. Hæld nu mandlerne over på en bageplade beklædt med bagepapir og tør dem i ovnen i ca. 12-15 minutter. Lad dem afkøle og opbevar herefter i luftttæt glas.

SALTMANDLER 300 g mandler ca. 2 dl vand 1 god spsk salt. Opvarm ovnen til 150 grader. Hæld vand og salt på en stor stegepande og kog op. Hæld mandlerne herpå og rod dem rundt i saltvandet, imens vandet langsomt fordamper og bunden af panden bliver hvid af saltrester. Hæld nu mandlerne over på en bageplade beklædt med bagepapir og tør dem i ovnen i ca. 12-15 minutter. Lad dem afkøle og opbevar herefter i luftttæt glas.

Fantastiske flødekartofler i en italiensk version med bacon, rød peberfrugt og flåede tomater.

Italienske flødekartofler

Fantastiske flødekartofler i en italiensk version med bacon, rød peberfrugt og flåede tomater.

Fantastiske flødekartofler i en italiensk version med bacon, rød peberfrugt og flåede tomater.

Italienske flødekartofler

Fantastiske flødekartofler i en italiensk version med bacon, rød peberfrugt og flåede tomater.

Tryllekartofler - ovnbagte kartofler med hvidløgsost - opskrift

Tryllekartofler

Tryllekartofler - ovnbagte kartofler med hvidløgsost - opskrift

Pinterest
Søg