Uhmmm food

Opskrift med hakket oksekød og spidskål, der tilberedes i ovnen med gode krydderier. En ret for både børn og voksne. Til hakket oksekød med spidskål skal du til fire personer bruge: 200 gram revne …

Opskrift med hakket oksekød og spidskål, der tilberedes i ovnen med gode krydderier. En ret for både børn og voksne. Til hakket oksekød med spidskål skal du til fire personer bruge: 200 gram revne …

Rabarberkage med tuckiks-bund og flødeskumstop

Rabarberkage med tuckiks-bund og flødeskumstop

Tunmousse med cremefraiche er en sundere måde at spise den populære forret, kontra hvis den er lavet på smør. Få opskriften her.

Tunmousse med cremefraiche er en sundere måde at spise den populære forret, kontra hvis den er lavet på smør. Få opskriften her.

Baked Egg Boats - Small baguettes filled with bacon, egg and green onion goodness.

Baked Egg Boats - Small baguettes filled with bacon, egg and green onion goodness.

Mørbradbøffer i flødesovs med bløde løg og bacon - overlækker mormormad - og så er det LCHF-venligt. Ja tak! Opskrift her: Madbanditten.dk

Mørbradbøffer i flødesovs med bløde løg og bacon - overlækker mormormad - og så er det LCHF-venligt. Ja tak! Opskrift her: Madbanditten.dk

Super let og lækker opskrift på pastasalat i en skøn og cremet karrydressing med kylling, bacon og masser af dejlige grøntsager.

Super let og lækker opskrift på pastasalat i en skøn og cremet karrydressing med kylling, bacon og masser af dejlige grøntsager.

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en del af…

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en del af…

cremet pastasalat med kylling og bacon

cremet pastasalat med kylling og bacon

300 gram digestive kiks 150 gram smør Karamel- og nougatsovs: (Giver cirka 2 dl) 200 gram sukker 50 gram smør 1 1/4 dl piskefløde (køb en 1/2 liter – resten skal bruges i cheesecake massen) 1 tsk vaniljearoma 100 gram nougat Toffifee cheesecake: 400 gram Philidelphia smørost 6 tsk flormelis 1,75 dl karamelsauce Resten af den 1/2 liter fløde Topping: Chokoladesovs 150 gram hakkede hasselnødder En lille pakke Toffifee (125 gram). Gem 8-9 styk til pynt på toppen og hak resten groft. Ste...

300 gram digestive kiks 150 gram smør Karamel- og nougatsovs: (Giver cirka 2 dl) 200 gram sukker 50 gram smør 1 1/4 dl piskefløde (køb en 1/2 liter – resten skal bruges i cheesecake massen) 1 tsk vaniljearoma 100 gram nougat Toffifee cheesecake: 400 gram Philidelphia smørost 6 tsk flormelis 1,75 dl karamelsauce Resten af den 1/2 liter fløde Topping: Chokoladesovs 150 gram hakkede hasselnødder En lille pakke Toffifee (125 gram). Gem 8-9 styk til pynt på toppen og hak resten groft. Ste...

zucchini parmesan sticks - easy, healthy sidedish

zucchini parmesan sticks - easy, healthy sidedish

Pinterest
Søg