opskrifter

159 Pins14 Følgere
The only thing better than a healthy snack is a DELICIOUS, healthy snack! Learn to make Crispy Chickpea and Edamame Oven Snack on TheGarlicDiaries.com

The only thing better than a healthy snack is a DELICIOUS, healthy snack! Learn to make Crispy Chickpea and Edamame Oven Snack on TheGarlicDiaries.com

Mine smagsløg vil næsten ikke tro på, at de her skønne romkugler er sunde. Men det er de altså!

Sunde romkugler

Mine smagsløg vil næsten ikke tro på, at de her skønne romkugler er sunde. Men det er de altså!

Lækre og sprøde rugbrødschips, der er utroligt gode som snack eller til en forret.

Rugbrødschips - nem opskrift i ovn

Lækre og sprøde rugbrødschips, der er utroligt gode som snack eller til en forret.

Crispy Parmesan Garlic Edamame! Baked in the oven, this edamame recipe is a tasty snack with only 123 calories! A filling food that will help you reach your weight goals. | HomemadeHooplah.com

Crispy Parmesan Garlic Edamame! Baked in the oven, this edamame recipe is a tasty snack with only 123 calories! A filling food that will help you reach your weight goals. | HomemadeHooplah.com

Toffifee kage er en kage som lyder både lækker for børn og for voksne. Overrask dine fødselsdagsgæster med denne lækre

Toffifee kage er en kage som lyder både lækker for børn og for voksne. Overrask dine fødselsdagsgæster med denne lækre

Sprøde bønnefritter med parmesan --> Madbanditten.dk

Sprøde bønnefritter med parmesan --> Madbanditten.dk

Snack: Sprøde edamamebønner

Snack: Sprøde edamamebønner

Den, der har lavet denne opskrift, er et geni.

Den, der har lavet denne opskrift, er et geni.

Jeg tror, at de fleste af mine læsere herinde kender til bastogne – den der lille, mørkebrune småkage eller kiks, der smager så dejligt af krydderier, efterår, jul og vinterhygge. Men selvom smagen er sådan lidt julet og kanel-agtig, så kan man nu sagtens spise de små, sprøde kager hele året – det gør jeg i …

Jeg tror, at de fleste af mine læsere herinde kender til bastogne – den der lille, mørkebrune småkage eller kiks, der smager så dejligt af krydderier, efterår, jul og vinterhygge. Men selvom smagen er sådan lidt julet og kanel-agtig, så kan man nu sagtens spise de små, sprøde kager hele året – det gør jeg i …

Bastogne-kiks. 90 g brun farin 1 tsk. natron 1 tsk. stødt ingefær 1 tsk. kardemomme 1 tsk. kanel 75 g blødt smør ½ usprøjtet citron 100 g mørk sirup 250 g mel

Bastogne-kiks. 90 g brun farin 1 tsk. natron 1 tsk. stødt ingefær 1 tsk. kardemomme 1 tsk. kanel 75 g blødt smør ½ usprøjtet citron 100 g mørk sirup 250 g mel

Pinterest
Søg