Projekter, jeg vil prøve

Collection by Inger Hansen

20 
Pins
En lækker og anderledes opskrift på hakkebøffer i fad, som serveres med en skøn og pikant fløde-paprikasauce og ristede kartofler.

Hakkebøffer i fad med fløde-paprikasauce - nem opskrift - madenimitliv.dk

En lækker og anderledes opskrift på hakkebøffer i fad, som serveres med en skøn og pikant fløde-paprikasauce og ristede kartofler.

❤️

DIY Floral Wall Sconce For Spring And Summer Decor - Shelterness

This decoration is ideal for spring or summer décor, you’ll need wood pennant flags, white craft chicken wire netting, wired sisal vine, E-6000 glue,

Mangler du en super god rabarberkage med marengslåg, så prøv denne opskrift hvor samspillet mellem den søde marengs og den syrlige kompot er perfekt,

Rabarberkage med marengslåg - LANDMANDSLIV

Mangler du en super god rabarberkage med marengslåg, så prøv denne opskrift hvor samspillet mellem den søde marengs og den syrlige kompot er perfekt,

Grundlovskage er en lækker dansk opskrift af Konditorlauget, se flere dessert og kage på mad.tv2.dk

Grundlovskage

Grundlovskage er en lækker dansk opskrift af Konditorlauget, se flere dessert og kage på mad.tv2.dk

buket til påskepynt

Elegant påskekrans som påskepynt | Familie Journal

buket til påskepynt

Min bedste opskrift på jordbærkage - BEDRE END BAGERENS!  Det er vidst de færreste der ikke har smagt en god gammeldags jordbærkage fra bageren. Det smager jo herligt. Men hold da op hvor er sådan en jordbærkage dyr! Den bliver dyrere og dyrere og jordbærene færre og færre. Geléen er t....

Min bedste opskrift på jordbærkage – BEDRE END BAGERENS! | Amatørkokken anbefaler! | amatoerkokken

Min bedste opskrift på jordbærkage - BEDRE END BAGERENS! Det er vidst de færreste der ikke har smagt en god gammeldags jordbærkage fra bageren. Det smager jo herligt. Men hold da op hvor er sådan en jordbærkage dyr! Den bliver dyrere og dyrere og jordbærene færre og færre. Geléen er t

DIY lys med grene / wood candles

Katarina Natalie - Kunstner - Kunstprint og malerier i akvarel og akryl

Katarina Natalie Blog, som omhandler DIY, indretning og husrenovering. Arbejder med design, udvikling, SEO optimering, sociale medier, fotografering ..

Decorating for Christmas: Decorating Your Whole Home – Get Ready for Christmas

Are you looking forward to Christmas this year? If so, there is a good chance that you cannot wait until it arrives. While it is difficult, in fact impossible, to make Christmas come any sooner, there are ways that you can bring the

Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Tina Lofstad fra Stoholm. Se hendes opskrift på gulerodsdessert her

Tinas gulerodsdessert med Daim | Familie Journal

Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Tina Lofstad fra Stoholm. Se hendes opskrift på gulerodsdessert her

Skildpadde Kage Uhm har lige bagt skildpaddekage og tænkte at jeg vil dele den med jer *S* 3 Æg 150 gr. Sukker 100 gr. Smør 15o gr. Mel 1 ts...

Skildpadde kage :o)

Skildpadde Kage Uhm har lige bagt skildpaddekage og tænkte at jeg vil dele den med jer *S* 3 Æg 150 gr. Sukker 100 gr. Smør 15o gr. Mel 1 tsk. Bagepulver 5 Toms Skildpadder 1½ dl. Mælk 50 gr. Mørk Farin 1 tsk. Vanillesukker Æg + Sukker piskes rigtig godt luftigt. Mel & Bagepulver sigtes sammen Smelt Skildpadder sammen med Mælk, Farin og Vanillesukkeret og køl det lidt ned. Det smeltede Smør røres skiftevis i Melet sammen med Æg/Sukker og skildpadde-massen. Hældes i en springform eller lign…

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Brydebrød med hvidløg | ChriChri

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise …