Denne Daim islagkage har efterhånden snart været et fast indslag til fødselsdage og gæstemiddage igennem de seneste 15 år. Den er blevet forfinet ifht. den oprindelige opskrift, og er en skøn, velsmagende dessert, som falder i god jord hos de fleste. Den smager som en million og leder tankerne hen på en kompleks tilberedning, som kun er forbeholdt…

Denne Daim islagkage har efterhånden snart været et fast indslag til fødselsdage og gæstemiddage igennem de seneste 15 år. Den er blevet forfinet ifht. den oprindelige opskrift, og er en skøn, velsmagende dessert, som falder i god jord hos de fleste. Den smager som en million og leder tankerne hen på en kompleks tilberedning, som kun er forbeholdt…

Sunde is pinde med skyr, hindbær og jordbær - Sugarfree popsicle with skyr, raspberries and strawberries

Sunde is pinde med skyr, hindbær og jordbær - Sugarfree popsicle with skyr…

Tinas gulerodsdessert (med daim og makroner)

Rå Gulerodskage

Tinas gulerodsdessert: 100 g Daim 100 g makroner dl piskefløde 2 tsk…

Denne blødende chokoladekage er fransk og chokolade i optimal forening: sprød udenpå og flydende inden i. Få opskriften på blødende chokoladekage her!

Molleux au chocolat Bleeding chocolate cake for 6 people Ingredients for bleeding chocolate 2 tablespoons melted butter + 125 g butter 125 g dark.

Måske er det mest “korrekt” at lave trifli med jordbær om sommeren, når man kan få gode, danske og solmodne bær. Men omvendt, så er det jo også lidt “fyfy” at koge netop disse gode, danske bær – de skal jo spises som de er med fløde på. Og dermed er chancerne for at få …

Måske er det mest “korrekt” at lave trifli med jordbær om sommeren, når man kan få gode, danske og solmodne bær. Men omvendt, så er det jo også lidt “fyfy” at koge netop disse gode, danske bær – de skal jo spises som de er med fløde på. Og dermed er chancerne for at få …

Råcreme som mor laver den

Råcreme som mor laver den

Jeg ved stadig ikke helt, hvad jeg skal mene om denne dessert. Jeg har i årevis på den ene side været lidt fascineret af den noget sære sammensætning af ingredienser og på den anden side også været noget skeptisk. Dog ikke mere skeptisk end jeg hele tiden har tænkt, at jeg en dag selv var n....

Jeg ved stadig ikke helt, hvad jeg skal mene om denne dessert. Jeg har i årevis på den ene side været lidt fascineret af den noget sære sammensætning af ingredienser og på den anden side også været noget skeptisk. Dog ikke mere skeptisk end jeg hele tiden har tænkt, at jeg en dag selv var n....

En alt for lækker dessert, som ikke kræver meget arbejde!

En alt for lækker dessert, som ikke kræver meget arbejde!

Hvis du ikke allerede er vild med citronfromage, så bliver du det, når du smager denne variant. Fromagen er luftig, lige tilpas syrlig og sød på samme tid.

Hvis du ikke allerede er vild med citronfromage, så bliver du det, når du smager denne variant. Fromagen er luftig, lige tilpas syrlig og sød på samme tid.

Pinterest
Search