Mette Hansen
Flere idéer fra Mette
Denne opskrift har jeg lavet ca. 20 gange i løbet af de sidste 5-6 år og den vækker altid jubel. Opskriften er inspireret af John Price, men jeg har lavet lidt om på ingredienserne – og så se…

Denne opskrift har jeg lavet ca. 20 gange i løbet af de sidste 5-6 år og den vækker altid jubel. Opskriften er inspireret af John Price, men jeg har lavet lidt om på ingredienserne – og så se…

Carte au sapin de Noël fait avec un 1/2 napperon de dentelle en papier plié et quelques perles.

Carte au sapin de Noël fait avec un 1/2 napperon de dentelle en papier plié et quelques perles.

Da vi havde gæster til grill sidste fredag, lavede jeg bl.a. den her fantastiske kolde kartoffelsalat med dild. Det er en opskrift, jeg har ...

Da vi havde gæster til grill sidste fredag, lavede jeg bl.a. den her fantastiske kolde kartoffelsalat med dild. Det er en opskrift, jeg har ...

Doily Christmas cards - Very simple to make! More

Doily Christmas cards - Very simple to make! More

DIY so cool I thought they were actual lamps Cleaver idea

DIY so cool I thought they were actual lamps Cleaver idea

Dagens opskrift kan give en noget populær kage. En crowdpleaser – eller menneskemængde tilfredsstiller blandt venner. Og i stedet for at at skrive opskriften på papirservietter, dørstolper, s…

Dagens opskrift kan give en noget populær kage. En crowdpleaser – eller menneskemængde tilfredsstiller blandt venner. Og i stedet for at at skrive opskriften på papirservietter, dørstolper, s…

Crochet Mini Baby Shower Favors with Free Patterns

Crochet Mini Baby Shower Favors with Free Patterns

Dette er en guddommelig sjokoladekake hentet fra mesterkokken Arne Brimis spennende bok "Den siste fristelse" (Versal forlag, 2008). Kaken lages av hjemmelaget sjokolademousse som dels stekes og dels beholdes som mousse. Han skriver selv om kaken: "Bli ikke skremt av oppskrifta. Dette er en farlig god og kraftig kake som kan serveres hel, eller i små biter". Se også den fantastiske kaken som heter "Chocolatissimo" på detsoteliv.no, som er basert på tilsvarende ko...

Dette er en guddommelig sjokoladekake hentet fra mesterkokken Arne Brimis spennende bok "Den siste fristelse" (Versal forlag, 2008). Kaken lages av hjemmelaget sjokolademousse som dels stekes og dels beholdes som mousse. Han skriver selv om kaken: "Bli ikke skremt av oppskrifta. Dette er en farlig god og kraftig kake som kan serveres hel, eller i små biter". Se også den fantastiske kaken som heter "Chocolatissimo" på detsoteliv.no, som er basert på tilsvarende ko...

Måske er det mest “korrekt” at lave trifli med jordbær om sommeren, når man kan få gode, danske og solmodne bær. Men omvendt, så er det jo også lidt “fyfy” at koge netop disse gode, danske bær – de skal jo spises som de er med fløde på. Og dermed er chancerne for at få …

Måske er det mest “korrekt” at lave trifli med jordbær om sommeren, når man kan få gode, danske og solmodne bær. Men omvendt, så er det jo også lidt “fyfy” at koge netop disse gode, danske bær – de skal jo spises som de er med fløde på. Og dermed er chancerne for at få …

Nerea Pozo Art: ♥ NEW DIORAMA KAWAII COLORS Craft Room ♥

Nerea Pozo Art: ♥ NEW DIORAMA KAWAII COLORS Craft Room ♥