Mad og drikke

Gâteau Lapin de Pâques au chocolat - DIY - Tutoriel photo technique étapes en pas à pas - Recettes de cuisine Ôdélices

Gâteau Lapin de Pâques au chocolat - DIY - Tutoriel photo technique étapes en pas à pas - Recettes de cuisine Ôdélices

Cheesy Bacon Potato Bites

Cheesy Bacon Potato Bites

Vikingegryde - opskrift på lækker og billig gryderet, som hele familien vil kunne lide.

Vikingegryde - opskrift på lækker og billig gryderet, som hele familien vil kunne lide.

røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader<br /> Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende margarine

røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader<br /> Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende margarine

Må prøves! Lagkage med appelsincreme, skildpaddemousse og marcipan

Må prøves! Lagkage med appelsincreme, skildpaddemousse og marcipan

Maria Vestergaard laver det vildeste mad!!! Jeg savler hver gang jeg ser en af hendes nemme opskrifter! På hendes blog Mariavestergaard.dk, skriver Maria om livet som mor til den mest cute lille babypige, og deler hendes bedste opskrifter. Her er en af dem, som jeg har fået lov til at dele, og so....

Maria Vestergaard laver det vildeste mad!!! Jeg savler hver gang jeg ser en af hendes nemme opskrifter! På hendes blog Mariavestergaard.dk, skriver Maria om livet som mor til den mest cute lille babypige, og deler hendes bedste opskrifter. Her er en af dem, som jeg har fået lov til at dele, og so....

pikant-kylling-2

pikant-kylling-2

Efterårsagtig og skøn lagkage med fyld af grov æblemos og flødeskum vendt med makroner, lagt sammen mellem lækre og luftige bunde. Lidt flødeskum på toppen og drysset med honningristet nøddeknas af…

Efterårsagtig og skøn lagkage med fyld af grov æblemos og flødeskum vendt med makroner, lagt sammen mellem lækre og luftige bunde. Lidt flødeskum på toppen og drysset med honningristet nøddeknas af…

Pikant blomkåls- og skinkefad

Pikant blomkåls- og skinkefad

Aubergine er typisk brugt i moussaka eller ratatouille, men her har jeg lavet små ruller af aubergine med ricotta i en intens tomatsauce.

Aubergine er typisk brugt i moussaka eller ratatouille, men her har jeg lavet små ruller af aubergine med ricotta i en intens tomatsauce.

Pinterest
Søg