Denne her salat hører virkelig til en af de bedste jeg længe har smagt. Måske er det pga. jordbærerne, men den smager bare super frisk og sommerlig. Ren luxus salat hvis du spørger mig, da vi både har gang i avocado, saltede mandler, friske krydderurter og så selvfølgelig jordbær. Je....

Denne her salat hører virkelig til en af de bedste jeg længe har smagt. Måske er det pga. jordbærerne, men den smager bare super frisk og sommerlig. Ren luxus salat hvis du spørger mig, da vi både har gang i avocado, saltede mandler, friske krydderurter og så selvfølgelig jordbær. Je....

få her opskriften på en smagfuld og utroligt smuk spidskålssalat, som er helt perfekt til svinekød og kylling. Velbekomme!

få her opskriften på en smagfuld og utroligt smuk spidskålssalat, som er helt perfekt til svinekød og kylling. Velbekomme!

Blomkålssalat

Tomatsalat med revet blomkål, persille og pinjekerner

Blomkålssalat

Jeg laver de her hele tiden, så jeg forstår egentlig ikke hvorfor jeg først har lagt opskriften på bloggen nu, ... Læs mere på bloggen.

Lækre squashbøffer med majs og krydderurter

Jeg laver de her hele tiden, så jeg forstår egentlig ikke hvorfor jeg først har lagt opskriften på bloggen nu, ... Læs mere på bloggen.

Veggie-deller. Jeg blendede 1/2 blomkål med 1/2 butternutsquash og en masse spinat og persille, hakkede løg, hvidløg, chili og ingefær, salt og peber og 1-2 spsk. mel. Og 3 store æg

Veggie-deller. Jeg blendede 1/2 blomkål med 1/2 butternutsquash og en masse spinat og persille, hakkede løg, hvidløg, chili og ingefær, salt og peber og 1-2 spsk. mel. Og 3 store æg

Øjvinds porretærte med ost og hvidløg | Dansk Vegetarforening

Øjvinds porretærte med ost og hvidløg | Dansk Vegetarforening

Dette her kartoffelfad med forårsløg og ost er simpelthen en af de lækreste måder jeg kender, til at få brugt en lille, dum rest kogte kartofler – faktisk skræller jeg indimellem lige et par ekstra kartofler, bare for at være helt sikker på, at der også er til et kartoffelfad, for det smager altså super godt, …

Dette her kartoffelfad med forårsløg og ost er simpelthen en af de lækreste måder jeg kender, til at få brugt en lille, dum rest kogte kartofler – faktisk skræller jeg indimellem lige et par ekstra kartofler, bare for at være helt sikker på, at der også er til et kartoffelfad, for det smager altså super godt, …

Rodfrugttærte Lækker tærte i lag med rodfrugter, det perfekte valg som tilbehør til vinterens retter.

Rodfrugttærte Lækker tærte i lag med rodfrugter, det perfekte valg som tilbehør til vinterens retter.

Blomkålsfrikadeller ( 8stk): 500g Blomkål, 200g rasp, 4 æg (200 g), 2 dl /200g mælk, 1 tsk /5g Havsalt, 2 knsp /0,8g Sort peber, ½ tsk allehånde, ½ tsk nellike, ½ tsk stødt muskat, 1 dl/ 60g mel (glutenfri), 20 margarine. Blend blomkålen med rasp, æg, mælk, salt, peber, muskatnød, allehånde og nellike, til du har en ensartet fars. Tilsæt mel, indtil farsen har en konsistens, så den kan formes til frikadeller. Steg

Blomkålsfrikadeller ( 8stk): 500g Blomkål, 200g rasp, 4 æg (200 g), 2 dl /200g mælk, 1 tsk /5g Havsalt, 2 knsp /0,8g Sort peber, ½ tsk allehånde, ½ tsk nellike, ½ tsk stødt muskat, 1 dl/ 60g mel (glutenfri), 20 margarine. Blend blomkålen med rasp, æg, mælk, salt, peber, muskatnød, allehånde og nellike, til du har en ensartet fars. Tilsæt mel, indtil farsen har en konsistens, så den kan formes til frikadeller. Steg

Pinterest
Søg