Sprøde edamamebønner er den ultimative snack, der ovenikøbet er supernem at lave – det tager ikke mere end 20 minutter, og så er de sprøde bønner færdige.

Sprøde edamamebønner er den ultimative snack, der ovenikøbet er supernem at lave – det tager ikke mere end 20 minutter, og så er de sprøde bønner færdige.

Blomkålssalat

Tomatsalat med revet blomkål, persille og pinjekerner

Tomato salad with grated cauliflower, parsley and pine nuts

få her opskriften på en smagfuld og utroligt smuk spidskålssalat, som er helt perfekt til svinekød og kylling. Velbekomme!

få her opskriften på en smagfuld og utroligt smuk spidskålssalat, som er helt perfekt til svinekød og kylling. Velbekomme!

Veggie-deller. Jeg blendede 1/2 blomkål med 1/2 butternutsquash og en masse spinat og persille, hakkede løg, hvidløg, chili og ingefær, salt og peber og 1-2 spsk. mel. Og 3 store æg

Veggie-deller. Jeg blendede 1/2 blomkål med 1/2 butternutsquash og en masse spinat og persille, hakkede løg, hvidløg, chili og ingefær, salt og peber og 1-2 spsk. mel. Og 3 store æg

Denne her salat hører virkelig til en af de bedste jeg længe har smagt. Måske er det pga. jordbærerne, men den smager bare super frisk og sommerlig. Ren luxus salat hvis du spørger mig, da vi både har gang i avocado, saltede mandler, friske krydderurter og så selvfølgelig jordbær. Je....

Denne her salat hører virkelig til en af de bedste jeg længe har smagt. Måske er det pga. jordbærerne, men den smager bare super frisk og sommerlig. Ren luxus salat hvis du spørger mig, da vi både har gang i avocado, saltede mandler, friske krydderurter og så selvfølgelig jordbær. Je....

En nem opskrift, som både smager godt og indeholder masser af grøntsager!

En nem opskrift, som både smager godt og indeholder masser af grøntsager!

Blomkålsfrikadeller ( 8stk): 500g Blomkål, 200g rasp, 4 æg (200 g), 2 dl /200g mælk, 1 tsk /5g Havsalt, 2 knsp /0,8g Sort peber, ½ tsk allehånde, ½ tsk nellike, ½ tsk stødt muskat, 1 dl/ 60g mel (glutenfri), 20 margarine. Blend blomkålen med rasp, æg, mælk, salt, peber, muskatnød, allehånde og nellike, til du har en ensartet fars. Tilsæt mel, indtil farsen har en konsistens, så den kan formes til frikadeller. Steg

Blomkålsfrikadeller ( 8stk): 500g Blomkål, 200g rasp, 4 æg (200 g), 2 dl /200g mælk, 1 tsk /5g Havsalt, 2 knsp /0,8g Sort peber, ½ tsk allehånde, ½ tsk nellike, ½ tsk stødt muskat, 1 dl/ 60g mel (glutenfri), 20 margarine. Blend blomkålen med rasp, æg, mælk, salt, peber, muskatnød, allehånde og nellike, til du har en ensartet fars. Tilsæt mel, indtil farsen har en konsistens, så den kan formes til frikadeller. Steg


More ideas
Pinterest
Search